REKLAMI GEÇ

PAÜ’de anlamlı buluşma

Kamu kurumlarının basın halkla ilişkiler çalışanları, Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ilk kez bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2009 Cumartesi, 01:00

Pamukkale Üniversitesi, Denizli’deki kamu kurumlarının basın halkla ilişkiler temsilcilerini ağırladı. PAÜ Sosyal Tesisleri Konukevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen katılımcılar, çözüm önerilerini masaya yatırdı, kurumlar arası işbirliğini geliştirmeye yönelik görüş alışverişinde bulundu. Cumartesi günü gerçekleşen kahvaltıya, PAÜ, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, hastaneler, odaların basın ve organizasyon birimi temsilcileri katıldı. Kamu kurumlarının çalışanlarının birbirini daha yakından tanımasına imkan sağlayan toplantıda; uygulamada karşılaşılan güçlükler, yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı, mesleki deneyimler paylaşıldı. Kurumlar arasında daha etkin iletişim ağının kurulup güçlendirilmesi konusunda ortak çalışma kararı alındı.

PAÜ Rektörlük Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Erhan Aran ve PAÜ Rektör Yönetici Asistanı Özlem Özmen Ergenç’in girişimleriyle ilki Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda; bu tür ortaklıkların devamlılığının getirilmesi, benzer toplantıların periyodik olarak yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı