REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Erdoğan emekli oldu

PAÜ’de Erdoğan emekli oldu

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hasan Erdoğan’ın emekliliğe ayrılması nedeniyle tören düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2012 Perşembe, 16:07

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Keskin ve Prof. Dr. Sebahattin Nas, Dekanlar, Öğretim Üyeleri ve Prof. Dr. Hasan Erdoğan’ın eşi Mesude Erdoğan katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çetişli, akademik hayatta alanında önemli bir isimle çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, meslek hayatını sağlıklı olarak tamamlayan Erdoğan’ın bundan sonraki hayatta esenlikler içinde yaşamasını diledi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Hasan Erdoğan’ın bir fizikçi olarak fizik eğitiminin yayılmasında etken bir rol oynadığını belirtirken, fizik, atom ve molekül ile ilgili konularda yönlendirici, kamu kurumları ile Pamukkale Üniversitesi arasında bağlantı kuran bir kişi olduğunu söyledi. Akademik hayatında önemli görevler aldığı ve hepsini başarıyla sürdürdüğünü belirten Rektör Bağcı, “Emeklilik çok çalışan bir insan için burukluk yaratabilir. O nedenle sizi bırakmıyoruz. Pamukkale Üniversitesi ailesini çocuklarınız ve torunlarınız olarak görerek, bundan sonra da gereken tüm desteği vereceğiniz inancındayım” dedi.

Rektör Prof. Dr. Bağcı, konuşmasının sonunda Prof. Dr. Hasan Erdoğan’a öğretim üyeliğinin devamı konusundaki kararı tebliğ etti. Prof. Dr. Hasan Erdoğan ise, Pamukkale Üniversitesi’ne ilk geldiği yıllardan bugünlere gelinen süreci değerlendirdi. Duygulu bir konuşma yapan Erdoğan, “Pamukkale Üniversitesi ve özellikle Fen Edebiyat Fakültesi’nin benim için ayrı bir yeri var. Yaklaşık 20 yıl görev yaptığım bu çatı altında çok güzel anılarım oldu. Tüm PAÜ ailesine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çetişli, Prof. Dr. Hasan Erdoğan ve eşi Mesude Erdoğan’a çiçek ve plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı