REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na devam

PAÜ’de Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na devam

Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosundaki öğretmen ve yöneticilere yönelik olarak Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından verilen Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nın süresi imzalanan protokol ile üç yıl daha uzatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2015 Çarşamba, 16:41

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı’nın imzaladığı “Her Kademedeki Yönetici ve Öğretmenlere Yönelik Tezsiz Yüksek Lisans Yaptırılmasında İşbirliğinin Süresinin Uzatılması” protokolü, öğretmen ve yöneticilere tezsiz yüksek lisans imkanı sağlıyor.

denizli-tezsiz-yuksek-lisans-imkani-ic

Protokol hakkında bilgi veren Vali Kocatepe, “Bugün yapacağımız protokol ile daha önce de uygulanan programda olduğu gibi, öğretmenlerimizin bilgi yönüyle donatılması, eğitim öğretimde kalitenin yükseltilmesi ve öğretmenlerimizin niteliklerinin arttırılması konusunda yeni bir çalışmaya başlıyoruz” dedi.

KİMLER YARARNABİLECEK
İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı her tür ve kademedeki resmi ve özel kurumlarda görevli kadrolu öğretmen, eğitim uzmanı, her kademedeki yöneticilere, şube müdürü ve maarif müfettişleri “Her Kademedeki Yönetici ve Öğretmenlere Yönelik Tezsiz Yüksek Lisans Yaptırılması” programına katılabilecek.

135 PERSONEL “TEZSİZ YÜKSEK LİSANS”DİPLOMASI ALDI
“Her Kademedeki Yönetici ve Öğretmenlere Yönelik Tezsiz Yüksek Lisans Yaptırılması” programından bugüne kadar 90 idareci ve 45 öğretmen olmak üzere, toplamda 135 personel “Tezsiz Yüksek Lisans” diploması aldı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 8 Temmuz 2015, 23:31

saçmalıklara atılan imzalar.. Yeni taze insanların önünü açacakları yerde ahı gitmiş vahı kalmış insanalara, hatır tanıdık MHP cemaat AKP CHP diyerek mastır yaptıracaklar…Duyurulur…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı