REKLAMI GEÇ

Rektör Bağcı’ya Teknokent brifingi

Rektör Bağcı’ya Teknokent brifingi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firma yöneticileriyle kahvaltıda buluşarak, yaptıkları çalışmalar ve sorunları hakkında bilgi aldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2012 Cuma, 13:07

Teknokent Binasında gerçekleştirilen kahvaltıya; Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Hasalettin Deligöz, Teknokent Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknokentte faaliyet gösteren 39 firmanın yöneticileri katıldı.

Kahvaltıda firma yetkilileriyle tek tek tanışıp firmaların çalışma alanları hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, üniversite olarak araştırmaya ve Teknokente önem verdiklerini vurguladı. Farklı alanlarda çalışmalar yapan firmalar, Pamukkale Teknokent’ten beklentilerini iletti. Bu kapsamda Pamukkale Teknokent firmalarının, ulusal ve uluslararası işbirliklerine bağlantılar yapılması gerektiği, diğer teknokentlerle yapılabilecek anlaşma çerçeveleri ve kamuya yönelik büyük projelerin Ar-Ge ayağının Pamukkale Teknokent firmaları işbirliği ile yapılabileceği görüşleri ortaya çıktı.

Rektör Bağcı, 30 Haziran 2012 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Pamukkale Teknokent açılışında özellikle Pamukkale Teknokent firmaları için ayrı bir bölüm ayrılmasını istediğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Pamukkale Teknokent’te çok farklı ve ilgi gösterilmesi gereken projeler olduğunu ve bu firmalar ile işbirliği yapılması için gerekeni yapacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı