REKLAMI GEÇ

Sınav birincilerine Vali’den ödül

Sınav birincilerine Vali’den ödül

Vali Yavuz Erkmen, 2008 yılı OKS ve ÖSS’de, Denizli’de dereceye giren örgencileri, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törenle ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2008 Pazartesi, 00:00

Vali Yardımcısı H. İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri ve öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Mahmut Oğuz her sene olduğu gibi bu sene de Denizli olarak ÖSS’de Türkiye şampiyonu olduklarını, OKS de ise geçen seneki sıralamanın bir basamak üstüne çıkmayı başardıklarını kaydetti. Oğuz, “İlimizin artık geleneği haline gelen bu başarılarda emeği geçen başta Valiliğimize, sivil toplum örgütlerimize, özel kurum ve kuruluşlarımıza, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize, öğrenci ailelerimize herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen öğrencilere ödüllerini vermeden önce yaptığı değerlendirmede Denizli’nin eğitim alanında başarılar elde etmesi hem başarının sahibi öğrencilerimize, hem anne-baba olarak velilere, hem de ilin yöneticilerine gurur ve mutluluk verdiğinin altını çizdi. Vali Erkmen, “Biz başarılı olan öğrencilerimizi bu ödül töreni ile tebrik etmek, başarılar dileyelim istedik. Aynı zamanda diğer öğrencilerimiz için de teşvik olacağını düşündük” dedi. Denizli’nin başarısının sıradan bir başarı olmadığını belirten Vali Yavuz Erkmen, her sene bu başarının arttığını ve bundan sonra da bu başarıyı daha yukarılara taşımak için gereken çabayı öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstereceklerine inandığını belirtti. Öğrencilerin başarısında büyük pay sahibi olan anne ve babalara da ayrıca teşekkür eden Vali Erkmen, yeri geldiğinde velilerin de öğrenciler kadar çaba gösterdiklerini ifade etti.

Öğrencilere bundan sonraki hayatları için de öğütlerde bulunan Vali Yavuz Erkmen, öğrencilere kimsenin tesiri altında kalmadan, ama yeterli araştırma ve yönlendirmeyi büyüklerden almak sureti ile kendi istekleri doğrultusunda meslek seçmelerini ve kendi yetenekleri doğrultusunda karar vermelerini tavsiye etti. Önümüzdeki yıllarda bu başarının devamını dileyen Vali Yavuz Erkmen, Denizli’nin başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Vali Yavuz Erkmen, öğrencileri tek tek tebrik ederek ödüllerini ve başarı belgelerini verdi.

2008 OKS Denizli 100 de 100 başarı sağlayan öğrenciler ve okulları:

Zeki Şafak Ekmekçi………………………Özel Servergazi İÖO

Tarkan Temziöz…………………………..Emsan Doğan Demircioğlu İÖO

Mesut taşdemir…………………………….Üçler İÖO

Tahsin Mert Saygın……………………….Özel PEV İÖO

            2008 ÖSS Denizli Birincileri

SAY-1    Mehmet Baskın               Er-Bakır Fen Lisesi

SÖZ-1    Egemen Özkan                 Er-Bakır Fen Lisesi

EA-1      Gökçe Sultan Tüzün         Özel Denizli Lisesi

Dil Alanında      Hande Tekin   Kazım Kaynak Lisesi

SAY-2     Murat Kahraman           Erbakır Fen Lisesi

SÖZ-2     Serdar Oğur                    Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi

EA-2        Oğuz Türk                      Özel Servergazi Lisesi

           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı