REKLAMI GEÇ

Destekleme kurs kayıtları başladı

Destekleme kurs kayıtları başladı

2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurları için kayıtlar başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2019 Pazartesi, 13:44

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2014 yılında uygulamaya konulan ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere derslerde başarılarını artırmak ve sınavlara hazırlamak üzere destekleme ve yetiştirme kursları için kayıtlar başladı.

Kurslara katılmak isteyenler 30 Haziran tarihine kadar kayıtlarını yaptırabilecekler. Kayıtların tamamlanmasından sonra 8 Temmuz tarihinde başlayacak olan kurslar, 1 Eylül 2019 tarihinde tamamlanacak.

KAYITLAR E-OKUL ÜZERİNDEN YAPILABİLECEK
Yaklaşık olarak 2 ay devam edecek olan kurslar için Resmî örgün eğitim kurumlarına, açık öğretim okullarına ve özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler e-kurs modülünden başvuru yapacaklar. Yaz dönemi kurslarında öğrenciler okullarının bulunduğu il/ilçe sınırları dışında kursa katılabilecekler.

Diğer taraftan açık öğretim okullarına devam eden öğrenciler ise kurs başvurusu için halk eğitimi merkezi müdürlüklerinden e-kurs şifresi alarak e-kurs modülünden kayıt yapabilecekler. Mezun durumundaki kursiyerler, halk eğitimi merkezi müdürlüklerine diploma veya mezuniyet belgesi ile müracaat ederek, alacakları e-kurs şifresi ile e-kurs modülü üzerinden başvuru yapabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı