REKLAMI GEÇ

Veliler bilgilendirildi

Veliler bilgilendirildi

Denizli Devlet Hastanesi’ndeki Ana Baba Okulu’nda, 0-6 yaş arasında çocukları olan anne ve babalar, çocukların gelişimi, kardeş kıskançlığı gibi konularda bilgilendirildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2009 Perşembe, 18:59

Denizli Devlet Hastanesi Eğitim Birimi, eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda; 0–6 yaş dönemi çocukların gelişim alanı, çocuk yetiştirme tutumları, anne baba tutumları, çocuklarda taklit ve model alma davranışı, okul öncesi eğitimin önemi ve yapılacak çalışmalar, çocuklarda özgüven gelişimi, okul öncesi çocuklarıyla iletişim yöntemleri, ölüm ve yas tepkileri, kardeş kıskançlığı, oyun ve sosyalleşme becerileri, cinsel eğitim, davranış ve davranım sorunları, çocukların psikolojik gelişimi, çocuk hastalıkları ve temizlik konularında, 19 katılımcı, 10 oturumda bilgilendirildi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Bilgilendirmeyi, Rehberlik Araştırma Merkezi uzmanlarından Cengiz Türkmen, Şule Kırkmalı, Nesrin Başol, Hasan Atacan ve Arzu Ceylan, Denizli Devlet Hastanesi’nden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Akşık, Çocuk Psikiyatri Uzmanı Dr. Şermin Yalın, Psikolog Gamze Mercan ve Önder Esen ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Dilek Arı yaptı.

Katılımcılara, 10 oturumun sonunda, katılım belgesi verildi. Katılım belgelerini, Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı