REKLAMI GEÇ

Yavrukurtlar uyuşturucuya karşı yürüdü

Yavrukurtlar uyuşturucuya karşı yürüdü

Denizli İzci Kurulu Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele yürüyüşü gerçekleştirdi. Denizli Belediyesi önünde başlayan etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl İzci Kurulu Başkanı Derya Özcan, izci liderleri ve yaklaşık 150 izci öğrenci katıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2012 Salı, 14:53

Denizli İzci Kurulu, 150 izci öğrencinin katılımıyla Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele yürüyüşü gerçekleştirdi.

Denizlili izciler; Çınar Meydanı’nda oratoryo gösterisi, şiir dinletisi ve müzikli oyun gösterileri sundu. Özel Vildan İlköğretim Okulu öğrencisi Cemile Yüksektepe’nin okuduğu  “Uyan Baba”  adlı şiir izleyicilere duygusal anlar yaşattı. İzciler kötü alışkanlıklara ve uyuşturucuya karşı uyarı pankartları ile Valilik Önüne kadar yürüdü.

İzci Kurulu Başkanı Derya Özcan, “Son yıllarda artan zararlı madde kullanımı ve zararlarını ortaya koyup dikkatleri bu yöne çekmek için toplandık. Çocuk ve gençler izcilik, halk oyunları, müzik gibi sosyal ve sportif faaliyetlere ilgi alanlarına göre bilinçli bir şekilde yönlendirilmeli ve boş zamanlarını değerlendirmeleri sağlayarak zararlı alışkanlıklardan uzak tutabiliriz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, ise “Yeni yetişecek gençlerimizi yarınlara hazırlarken, her geçen yıl gençlerimizi etkisi altına alan zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturmak istedik. Farklı okullarımızdan 150 kadar izci öğrencilerimiz Belediye Meydanında halkımızla bir araya geldi. Sizin pankartlarınızdaki sloganlarınızla vermek istediğiniz mesajlarla izleyenler ve görenlerin bu konuda bilgileneceğine inanıyorum. Hem bedenen, fikren ve zikren sağlam, sağlıklı, sağlam karakterli yeni nesiller yetiştirmek ümidiyle hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı