REKLAMI GEÇ

Başarının Denizli’deki şifresi KAVRAM

Başarının Denizli’deki şifresi KAVRAM

Son üç yılda bütün sınavlarda Denizli birincisi çıkaran Kavram Dershanesi, 2011 YGS’de ilk bindeki 18 derecesiyle yine Denizli’ye damgasını vurdu.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2011 Perşembe, 14:29

Eğitim alanında önemli başarılara imza atan Kavram Dershanesi, bu yılki YGS’ye de damgasını vurdu. Son 3 yılda ardı ardına aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Kavram Dershanesi, 2011 YGS’ye ilk bindeki 18 derecesiyle bir başarıya daha imza attı. Son Tüm Özel Öğretim Kurumları (Tömer) SBS’de de Kavram Dershanesi Öğrencisi Muhammet Alperen Yılmaz ile 3 ay önce yapılan aynı sınavda başarılı olan Bilge Batur, Denizli’nin gururu oldu. Başarılarını Kavram Dershanesi’ne borçlu olduklarını belirten öğrenciler, bu başarılarının devamının geleceğine inandıklarını söylediler.

Kavram Dershanesi Kurucusu Mehmet Hayıt da Kavram Dershaneleri olarak her yıl yapılan sınavlarda önemli derecelere imza attıklarını ve bundaki başarının başta öğrenci ve dershanede verilen eğitimden kaynaklandığını belirtti. Hayıt ”Kavram Dershanesi 2010 yılında tüm sınavlarda birinci çıkardı. Aynı başarılarıyı bu yıl da devam ettireceğiz. Son zamanlarda dershaneler arasında önemli bir rekabet var. Benim çanak, çömlek diye hitap edeceğim bu dershaneler yani bir nevi işportacı olanlar, başarıyı elde edemiyorlar. Bizde öncelik eğitimdir. Öğrencilerimizin sınavlarda elde ettiği başarılar bizleri, ailelerini ve Denizli halkını gururlandırıyor. Bu başarılar tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı