REKLAMI GEÇ

ÇİN’DEN AMERİKA’YA ‘UĞUR’LU YÜKSELİŞ

ÇİN’DEN AMERİKA’YA ‘UĞUR’LU YÜKSELİŞ

Ünü çoktan Türkiye sınırlarını aşan Uğur Dershaneleri Avrupa, Çin ve ABD’ye uzandıktan sonra, kardeş ülke Azerbeycan’da da şube açtı. Türkiye’de ise yerleştirme oranlarında liderliği kimselere bırakmıyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:52

Türkiye’nin lider eğitim kuruluşu Uğur Dershaneleri ve Denizli’de kurucusu Mustafa Kemal Arslan’ın liderliğindeki Denizli Uğur Dershanesi başarılara doymuyor. Eğitim sektöründe önemli bir marka halini alan Uğur Dershaneleri, ABD’de kurduğu Uğur Education’ın yanı sıra Çin ile Belçika ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinde de eğitim bürolarıyla boy gösteriyor. Uğur’un son ve önemli atılımı ise kardeş ülke Azerbeycan’da oldu. Bu ülkede yeni bir şube açan dershane, kaliteli hizmet anlayışını kardeş ülkenin yurttaşlarıyla da buluşturdu.

ÜNİVERSİTELER UĞURLU ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR
Üniversitelere yerleştirmede Türkiye’de de liderliği elden bırakmayan Uğur Dershanesi, Denizli’de de önemli başarılar elde etti. Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan’ın önderliğindeki deneyimli eğitim kadrosu, öğrencilerinin iyi birer gelecek elde etmesi için vazgeçilmez olan üniversite yerleştirmelerinde önemli bir başarı elde etti. Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan bu durumu; “2011 yerleştirme sonuçlarına göre dershanemiz öğrencilerinden 5’i Boğaziçi Üniversitesi’ne, 4’ü ODTÜ’ye, 4’ü İTÜ’ye, 1’i Galatasaray Üniversite’sine, 5’i İstanbul Üniversitesi’ne, 8’i Marmara Üniversite’sine, 17’si Ege Üniversite’sine, 19’u Dokuz Eylül Üniversite’sine, 6’sı Hacettepe Üniversite’sine, 6’sı Gazi Üniversite’sine, 70’i Pamukkale Üniversite’sine, 3’ü Ankara Üniversite’sine, 12’si Akdeniz Üniversitesi’ne yerleşti. Ve daha yüzlerce öğrencimizi Türkiye’nin diğer güzide üniversitelerine yerleştirdik” sözleriyle özetledi.

EN GÖZDE BÖLÜMLERİ KAZANDILAR
Denizli Uğur Dershanesi öğrencilerinden üniversiteye yerleşenleri, bölümleri itibariyle de değerlendiren Mustafa Kemal Arslan, “Öğrencilerimizden 10’u tıp fakültelerine, 13’ü hukuk fakültelerine, 5’i elektrik-elektronik mühendisliğine, 5’i bilgisayar mühendisliğine, 6’sı endüstri mühendisliğine, 8’i mimarlığa, 30’u iktisat ve işletme fakültelerine, 8’i uluslararası ilişkiler bölümüne, 27’si İngilizce öğretmenliğine, 14’ü İngiliz dili ve edebiyatına ve daha yüzlercesi iyi bölüme yerleşti” ifadelerini kullandı.

“UĞURLULAR HER YIL İLK 100’DE”
Mustafa Kemal Arslan, “Denizli’den ÖSYS’ye başvuran 20 bin adaydan 9 bin 658’i lisans ve ön lisans düzeyindeki bölümlere yerleşti. Devlet ve vakıf üniversitelerinde toplam 58 bin boş kontenjan kaldı. Denizli’de 9 yıldır binlerce öğrenciyi liselere ve üniversitelere hazırladık. Her yıl başarılarımıza bir yenisini eklemek için 3 şubemizdeki tüm kadromuzla var gücümüzle çalıştık. Öyle ki hiçbir sene yanılmadık. Her yıl istisnasız Türkiye ilk 100’de öğrencilerimiz oldu. Denizli’de 9 yıldır seçkin ve başarılı öğretimin tartışılmaz adresi olan Denizli Uğur Dershanesi, her yıl Türkiye’de ilk 100’e öğrencilerinin adını yazdırıp, Denizli’de tartışmasız bir istikrarı yakalayarak, başarısının tesadüflere bağlı olmadığını kanıtlamıştır. Bireysel başarılarda olduğu gibi kitlesel başarıda da adını her zaman altın harflerle yazdıran Denizli Uğur Dershanesi, bu yılki yani 2011 LYS’de fen alanında 10 birinciliğin alt yapısını, 2004 yılında Türkiye 82’ncisi, 2005 yılında Türkiye 54’üncüsü, 2006 yılında Türkiye 7’ncisi, 44’üncüsü, 90’ıncısı, 2007 yılında Türkiye 76’ncısı, 90’ıncısı, 2008 yılında Türkiye 94’üncüsü, 2009 yılında Türkiye 9’uncusu, 24’üncüsü ve 25’incisi, 2010 yılında Türkiye 6’ncısı ve 41’incisi çıkararak hazırlamıştır. Uğur Dershanesi Denizli’nin Türkiye genelini başarısına da ciddi katkılar sunmuştur” diye konuştu.

“AYAZ, 12 SAYISAL BİRİNCİLİĞİNİN 10’UNU TEK BAŞINA KAZANDI”
Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, “Son olarak da 2011 YGS ‘de, YGS-1’de Türkiye 54’üncüsü, YGS-2 Türkiye 46’ncısı, LYS’de Türkiye 12’ncisi ve Türkiye 46’ncısı olan Mehmet Ayaz bizleri mutlu etti. Denizli’deki 12 sayısal birinciliğinin 10’unu tek başına alan Mehmet Ayaz oldu. Er-Bakır Fen Lisesi öğrencisi olan Mehmet Ayaz, 3 yıldır da dershanemiz öğrencisiydi. Tek tercih yapan Mehmet Ayaz, Boğaziçi Elektrik-Elektronik bölümüne yerleşti. Uğur Dershanesi’nin bu başarısında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının bünyesinde bulunan Bahçeşehir Üniversitesi’nin, Bahçeşehir Kolejleri’nin, Yüksek Teknoloji ve Fen Lisesi’nin, Uğur Kariyer Merkezi’nin ve Türkiye genelinde 200’ün üstünde şubeyle hizmet veren Uğur Dershaneleri’nin bilimsel temellere dayanan uyumlu birlikteliğinin önemli katkısı vardır. Bugün Türkiye’nin eğitim markası olan Uğur Dershanesi, Amerika’da bulunan Uğur Education, Çin, Belçika, Almanya’da bulunan eğitim büroları ve Azerbeycan Şubesi ile de artık bir Dünya markası olma yolunda çok büyük adımlar atmaktadır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı