REKLAMI GEÇ

DENİZLİ DENİZLİHABER’DEN ÖĞRENDİ!

DENİZLİ DENİZLİHABER’DEN ÖĞRENDİ!

12 Haziran seçimleri için milletvekili aday listelerinin YSK’ya sunulduğu dün, binlerce Denizlili, gelişmeleri Denizlihaber’den takip etti. Dün saat 17.00’den itibaren Denizlihaber’i 11 binden fazla okur ziyaret etti. Denizli’ye listeleri ilk duyuran Denizlihaber’in haberleri 49 bin 288 kez okundu.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2011 Salı, 16:32

DENİZLİ’nin en çok okunan yerel gazetesi Denizlihaber.com, dün yine binlerce hemşerisini ağırladı. Denizlililer, partilerin kentteki milletvekili aday listelerini ilk kez Denizlihaber’den okudu. Dün saat 17.00’den bu yana 11 binin üzerinde okuyucuyu buluşturan Denizlihaber’in son gelişmeleri verdiği haberleri tam 49 bin 288 kez okundu(12 Nisan 2011 Saat 11.00 itibariyle)

81 KENTİ BULUŞTURDUK
Denizlihaber, dün tam 81 kentten Denizlilileri ve Denizli listelerini merak edenleri buluşturdu. Ülke genelindeki ziyaretlerin yüzde 80’i Denizli’den gerçekleşti. Denizli’den sonra en fazla İzmir’den okuyucu alan Denizlihaber, dün İzmir’den 1260 ziyaret aldı. İzmir’i sırasıyla İstanbul, Ankara, Antalya ve Malatya takip etti.

37 ÜLKEDEN TAKİP EDİLDİ
Partilerin YSK’ya verdikleri listelerle ilgili haberler, Türkiye’nin yanı sıra 37 ülkeden takip edildi. Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda, İsveç, İsviçre, Fransa ve Avusturya gibi Avrupa Birliği ülkelerini yanı sıra ABD, Avusturalya, Kanada, Gana, Irak, İran, Mısır ve Çin gibi dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Denizlililer de listeleri öğrenmek için Denizlihaber’i tercih etti.

HIZIMIZA YETİŞEMİYORUZ
Denizlihaber, son bir ayda, tam 65 bin 396 farklı ziyaret noktasından on binlerce okur tarafından 148 binden fazla ziyaret edildi. 545 bine yakın sayfasının görüntülendiği Denizlihaber, “DENİZLİ’NİN EN ÇOK OKUNAN YEREL GAZETESİ” sloganını perçinledi. Denizlihaber uzun dönem ziyaretçi trafikleri analiz edildiğinde Denizli’nin dışında diğer 80 kentten de düzenli olarak takip ediliyor. Ülkeler bazında veriler, Denizlihaber’in 58 ayrı ülkeden sürekli takip edildiğini gözler önüne seriyor. Son altı ayda Denizlihaber, tam 113 ayrı ülkeden konuk ağırladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı