REKLAMI GEÇ

GENÇ ADIM DERSHANESİ KAZANMA GARANTİSİ VERİYOR

GENÇ ADIM DERSHANESİ KAZANMA GARANTİSİ VERİYOR

Denizli’de 15 Mayıs Mahallesi 559 Sokak’ta hizmet veren Genç Adım Dershanesi, SBS, YGS ve LYS için ‘kazanma garantisi’ vererek, öğrenci kayıtlarına başladı.

/ DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2011 Salı, 15:36

Denizlili öğretmenlerce kurulan ve yerel bir dershane olan, Genç Adım Dershanesi, SBS, YGS ve LYS için ‘kazanma garantisi’ veriyor. 15 Mayıs Mahallesi 559 Sokak NO: 7’de eğitim veren dershanenin kurucuları Bahattin Cengiz ile Yeşim Cengiz ve Matematik Öğretmeni Mehmet Üge, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı yaparak, dershanelerini tanıttı.

“AMAÇ, ÖĞRENCİLER ÜZERİNDEN RANT ELDE ETMEK DEĞİL”
21 yıldır öğretmenlik yapan Genç Adım Dershanesi Kurucusu Bahattin Cengiz, “En büyük amacımız, birkaç öğrencimize Türkiye dereceleri yaptırıp, onların başarıları üzerinden rant elde etmek değil. Öğrencilerimizin her birinin, kendi kapasitelerinin en üst düzeyine ulaşmalarını sağlamak. Gonca halindeki çocuklarımız, yaprak yaprak gül haline getirmek için çalışacağız” dedi.

“EN BÜYÜK FARKIMIZ YERELLİK VE İÇTENLİK”
“Genç Adım ile geleceğe yeni adım” sloganını kullanan Genç Adım Dershanesi’nin, diğer dershanelerden en büyük farkının içten olması olduğunu belirten Bahattin Cengiz, “Biz, Denizli’deki eğitim sistemi ve yapısıyla yürütülen bir dershaneyiz. Yerel bir dershane olmamız önemli. Bu dershane Denizlili öğretmenlerce kuruldu” diye konuştu.

“TİCARİ ÇIKARLAR BİZİM İÇİN İKİNCİ PLANDA”
Genç Adım Dershanesi Kurucu Cengiz, “Dershanecilikte yoğun bir rekabetin yaşandığı Denizli’de öğrencilerin en uygun ekonomik koşullarda, en iyi eğitimi almaları çok büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden biz dershanecilikte eğitimi birinci, ticareti ise ikinci planda tutmaktayız. Ticari çıkarları ikinci planda tuttuğumuz için öğrenci sayımızı da 600’de sabitlemeyi planladık. Çünkü ideal sınıflarda ideal öğrenci sayısını hedef aldık. 30 kişilik eğitim kadromuzla, 15-20 öğrenciye 1 öğretmen düşecek” dedi.

“KAZANMA GARANTİSİ VERMEMİZ,
DERSHANECİLİK SORUMLULUĞUNUN GEREĞİDİR”
SBS, YGS ve LYS için ‘kazanma garantisi’ verdiklerini vurgulayan Cengiz, “Deneyimli ve uzman kadromuz, test yayınlarımız, öğrencilerin başarı grafiğini sürekli izleyen ve buna göre eğitimine yön veren sistemimiz, öğrencilerimizi ister birebir, isterse gruplar halinde, sınırsız sayıda özel ders alma hakkı tanıyan bize özgü yöntemimiz, iddiamıza temel oluşturan somut gerçeklerdir. Her öğrenci için hayati önem taşıyan ‘kazanma garantisi’ vermeyi, dershanecilik sorumluluğun gereği olarak görüyoruz” diye konuştu.

“KPSS KURSLARI DA VERECEĞİZ”
Cengiz, Ekim ayından sonra, Genç Adım Dershanesi’nin kurumsal departmanlarına bir bölüm daha ekleyeceklerini belirterek, “KPSS’yi kazanamadığı için bir işe yerleşemeyen gençlerimiz için KPSS kursları başlatacağız. Bu konudaki hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Genç Adım Dershanesi, SBS, YGS ve LYS gibi KPSS’de de Denizli’nin en iddialı eğitim kurumu haline gelecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı