REKLAMI GEÇ

KAVRAM HER SINAVDA BİRİNCİ

KAVRAM HER SINAVDA BİRİNCİ

Denizli Kavram Dershanesi Müdürü Mehmet Hayit, 2009’dan sonra 2010’da da dershane olarak her sınavda birinci çıkardıklarını belirterek, “Denizli Kavram Dershanesi, bu yıl uygulanan YGS, SBS ve LYS’lerin hepsinde birincilikler elde etmiştir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2010 Cuma, 17:07

Denizli Kavram Dershanesi YGS ve SBS’den sonra LYS’de de birinciler çıkarmanın onurunu yaşıyor. Denizli Kavram Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Hayit, sınavlarda birincilikler ve dereceler elde eden bazı öğrencileri ile birlikte, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde, basının karşısına çıktı ve Kavram Dershanesi’nin başarılarını anlattı.

Ham puanlarla derece aldılar
Hayit, “LYS’de öğrencimiz Ali Osman Selek, TM1 puanında Denizli 1’incisi, Türkiye 54’üncüsü, yeni TM2 puanında Denizli 1’incisi ve Türkiye 72’ncisi, TM3 puanında Denizli 2’ncisi ve Türkiye 84’üncüsü oldu. Yine öğrencimiz Dorukşan Danyal Dil3 puanında Denizli 1’incisi, Türkiye 161’incisi oldu. Öğrencilerimizden Oğuz Onur Kul alandışı dil 3 puanında Denizli 1’incisi Türkiye 171’incisi aynı zamandı dil 3 puanında da Denizli 2’ncisi oldu. Bu dereceler ham puan olup, puanların içinde okul veya ek puan yoktur. Bu puanlar, gerçek dershane başarısını gösterir” dedi.

“2010 adeta Kavram yılı oldu”
Denizli Kavram Dershanesi’nin bu yıl uygulanan YGS, SBS ve LYS’lerin hepsinde birincilikler elde ettiğini ifade eden Denizli Kavram Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Hayit, “Kavram Dershanesi, toplamda 4 öğrencisi ile 6 birincilik elde ederek bireysel başarıda ve LYS’de Türkiye’de ilk binde 14 öğrencisinin 162 derecesiyle kitlesel başarıda bir numara olduğunu göstermiştir. Yerleştirmeler sonunda oransal başarımızın yüzde 90’ın üzerinde olacağını öngörmekteyiz. 2010 yılı adeta Kavram yılı oldu. Bundan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Bu büyük başarıyı bize yaşattıkları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

“Kavram’da başarı sürekli hale getirildi”
Denizli Kavram Dershanesi’nin kurulduğu günden bugüne her yıl çok iyi dereceler çıkardığını hatırlatan Hayit, “Her yıl öğrencilerimizin yüzde 90’ından fazlasına üniversitesi kazandırdık. Kavram Dershanesi, Denizli’de disiplinli eğitim anlayışıyla, öğrenci merkezli öğretim tekniğiyle, birçoğu ulusal düzeyde tanınmış öğretmen kadrosuyla, bireysel ve kitlesel başarısını sürekli hale getirmiştir” dedi.

“Bizi Denizli birinciliği kesmiyor”
Ali Osman Selek’in, Kavram Dershanesi’ne ilk kayıt olan öğrenci olduğunu hatırlatan Hayit, “Bir numaralı öğrencimizin YGS’den sonra LYS’de de bir numara olması bizi duygulandırdı. Hatırlarsanız, 2009 ÖSS’den sonra sizlere birincilerimizi ve başarılarımızı anlatmak için yaptığımız basın toplantısında, bugünkü başarımızın sözünü ve müjdesini vermiştik. Ve kayıtlarınıza geçirmenizi istemiştik. Sanırım sözümüzü tuttuk ve şimdi 2011 için hazırlanın, artık bizi Denizli birinciliği kesmiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı