REKLAMI GEÇ

TÜMAY BAŞARIYA DOYMUYOR

TÜMAY BAŞARIYA DOYMUYOR

Denizli TÜMAY Dershaneleri, SBS’de yüzde 90, ÖSYS hazırlık gruplarında da yüzde 88’lik yerleştirme oranı ile, başarısını bir kez daha kanıtladı.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:51

Denizli Tümay Dershanesi, 3 yıldır uyguladığı ‘4X4 özel ders modeli’, ilkeli duruş, eşitlikçi yaklaşım ve adil öğretim metodu ile SBS’de 92 öğrencinin, 82’sini fen ve Anadolu liselerine yerleştirerek, yüzde 90 yerleştirme oranı ile yüzleri güldürdü. Denizli Tümay Dershanesi, ‘4X4 özel ders yöntemi’ ile ÖSYS hazırlık gruplarında, 140 öğrencinin 122’sini, Türkiye’nin en gözde okullarına yerleştirerek bir ilke daha imza attı.

Güçlü eğitim kadrosu ile Denizli’de kendisini kanıtlayan Denizli Tümay Dershanesi’nin kurucusu Ali Kurt, 19 yıllık milli eğitim tecrübesini özel öğretime taşıyarak, Denizli eğitim camiasının güvenini kazandı ve hak ettiği başarıyı yakaladı. Yine aynı şekilde, Denizli Tümay Dershanesi Müdürü Nazife Demircan, 27 yıllık milli eğitim tecrübesini dershanecilikte devam ettirerek bu başarıya, ekibi ile birlikte imza attı.

Az öğrenci, kaliteli hizmet felsefesinden yola çıkarak, çok çalışan ve nitelikli eğitim vererek, kitle ve grup dershaneciliğini birlikte yürüten Denizli’nin tek dershanesi olan Denizli Tümay Dershanesi’nin başarısının, önümüzdeki senelerde de sürmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı