REKLAMI GEÇ

UĞUR’UN 2011 LYS HEDEFİ, TÜRKİYE’DE İLK 3 DERECEYİ ALMAK

UĞUR’UN 2011 LYS HEDEFİ, TÜRKİYE’DE İLK 3 DERECEYİ ALMAK

Denizli’de 2010 LYS’de başarılı sonuçlar elde eden Denizli Uğur Dershanesi, üniversite tercihlerinde de başarılı bir grafik sergiledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2010 Pazartesi, 18:30

Denizli Uğur Dershanesi Genel Koordinatörü Ersan Köse, dershane öğretmenleri ile birlikte, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı basın toplantısında, 2010 üniversite yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi. Üniversite tercihlerinde de sınavlarda olduğu kadar başarılı olduklarını belirten Denizli Uğur Dershanesi Genel Koordinatörü Ersan Köse, “Hatırlayacağınız üzere 2010 LYS sonuçlarına göre, Denizli Uğur Dershanesi tek başına Denizli birinciliklerinin üçte birine ipotek koymuş, 15 Denizli birinciliğinin sahibi olmuştur. Tabii ki bu başarısıyla Denizli Uğur Dershanesi aynı zamanda Türkiye’de ilk 100’de tam 19 derecenin de altına imzasını atmıştır. Bildiğiniz üzere dershanemiz öğrencisi Bilge Eylem Dedeoğlu MF alanında, matematik, geometri, fizik, kimya, biyolojiden oluşan toplam 170 sorunun tamamını Denizli’de doğru çözen tek öğrenci olması nedeniyle, gururumuz olmuştur. Bunların dışında, Denizli Uğur Dershanesi, 9 il ikinciliği ve 5 il üçüncülüğünün de sahibi olmuştur” dedi.

Dedeoğlu, Koç Üniversitesi’ni kazandı
Denizli Uğur Dershanesi olarak, öğrencilerini tercih döneminde de yalnız bırakmadıklarını ifade eden Köse, “Tercihlerdeki başarımızı, tabii ki öğrencilerimize tercih döneminde, uzman rehber öğretmenlerimiz tarafından sunduğumuz doğru tercih hizmeti ile sağladık ve bugün öğrencilerimizi Türkiye’nin en saygın üniversitelerine yerleştirmiş bulunmaktayız. Örneğin, MF alanında Türkiye 41’incisi Denizli 1’incisi olan öğrencimiz Bilge Eylem Dedeoğlu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tam burslu kazanırken, MF ek puan türünde Türkiye 6’ncısı Denizli 1’incisi olan öğrencimiz Cansu Altınöz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünü kazanmıştır” dedi.

276 öğrenci lisans programlarına yerleştirildi
Denizli Uğur Dershanesi’nde, LYS’ye hazırlanan öğrencilerden 276’sının, bir lisans programına yerleştirildiğini belirten Köse, “Galatasaray Üniversitesi’ne 2, Koç Üniversitesi’ne 6, Sabancı Üniversitesi’ne 2, Boğaziçi Üniversitesi’ne 6, ODTÜ’ye 5, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne 1, Bilkent Üniversitesi’ne 2, Hacettepe Üniversitesi’ne 11, İTÜ’ye 7, 9 Eylül Üniversitesi’ne 14, Ege Üniversitesi’ne 16, , İstanbul Üniversitesi’ne 5, Gazi Üniversitesi’ne 4, Akdeniz Üniversitesi’ne 15, Ankara Üniversitesi’ne 6, Marmara Üniversitesi’ne 5, Muğla Üniversitesi’ne 6, Anadolu Üniversitesi’ne 10, Pamukkale Üniversitesi’ne 55 ve diğer üniversitelere 98 öğrencimizi yerleştirdik. Öğrencilerimizin 16’sı tıp fakültesine, 7’si hukuk fakültesine, 7’si bilgisayar mühendisliğine, 4’ü eczacılık fakültesine, 7’si inşaat mühendisliğine, 67sı gıda mühendisliğine, 7’si psikolojik danışmanlık ve rehberliğe, 11’i İngiliz dili ve edebiyatına, 17’si İngilizce öğretmenliğine ve bunların dışında 194 öğrencimiz de yine seçkin üniversitelerin saygın bölümlerine yerleştiler” diye konuştu.

“2011 LYS hedefi, Türkiye’de ilk 3 dereceyi almak”
Denizli Uğur Dershanesi öğrencilerini ve ailelerini, dershane öğretmenlerini ve okul öğretmenlerini yürekten kutladığını ifade eden Köse, “2011 LYS’de hedefimiz, olan Türkiye’de ilk 3 dereceyi almaktır ve bu dereceleri, 2011 Temmuz ayında sizlere açıklayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı