REKLAMI GEÇ

Velilere Uğur’un ayrıcalıkları anlatıldı

Velilere Uğur’un ayrıcalıkları anlatıldı

Denizli Uğur Dershaneleri, 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesinde velilere yönelik, “Uğur’a Hoşgeldiniz” konulu sunum gerçekleştirdi. Sunum’da Uğur’da olmanın ayrıcalıklarına yer verildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 14:11

Denizli Uğur Dershaneleri’nin düzenlediği “Uğur’a Hoşgeldiniz” konulu koplantıda, dershane yetkilileri ve öğretmenleriyle veliler biraraya geldi.

İlköğretim Şubeleri Rehber Müdür Yardımcısı Nazlı Engin Önün tarafından yapılan sunumda Velilere Uğur’da olmanın ayrıcalıkları anlatıldı.

Önün, “Öğrencilerimizin çağdaş çözümler ve yenilikçi yöntemler kullanarak eğitim hayatlarında
öne geçmelerini sağlıyoruz. Dünyanın her yerinde en kaliteli yüksek öğretim kurumlarına girmeleri için kariyer planlarını oluşturarak eğitim desteği veriyoruz. Bunun temeli de iyi bir lise eğitimi ile atılıyor” dedi.

Sunumda ayrıca velilere, 2014-2015 yılına ait kurs bilgileri, Kişisel Öğrenme Stili (KÖS), Kariyer Yolu Testi (KET), Uğur TV, Uğur yayınlarının içeriği, Uğur Yazılı Sınavların önemi, Deneme Sınavları, Uğur’da Ders dışı çalışmalar, Uğur Dershanesi’nde Danışmanlık ve Rehberliğin önemi ve Uğur’da başarı ve disiplini getiren kurallar hakkında bilgi verildi.

Sunum sonrasında veliler, dershane hakkında edindikleri bilgilerin ardından, Uğur’u seçerek doğru karar verdiklerini anladıklarını dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı