REKLAMI GEÇ

DENİB Akademi Kurumsal İmaj Yönetim Eğitimi verdi

DENİB Akademi Kurumsal İmaj Yönetim Eğitimi verdi

DENİB Akademi, eğitim çalışmalarını sürdürüyor. “Kurumsal İmaj Yönetim Eğitimi” Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2019 Cuma, 11:50

DENİB Akademi, eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda yapılan son eğitim çalışmasında “Kurumsal İmaj Yönetimi” konu alındı. Oldukça yoğun katılımın sağlandığı eğitimi LOOK’N firmasından Nilüfer Bayrak verdi.

Kişisel stil ile kurumsal imaj arasında denge sağlama konusunun ön plana çıktığı eğitimde; “İmaj-Stil”, ilk izlenim, kişisel imaj, olumlu izlenim bırakmak için tüyolar, vücut tiplerine göre giyim, giyimde renk ve desen kullanımı gibi farklı konu başlıkları anlatıldı.

Kişisel Stil ile Kurumsal İmaj Dengesi Son Derece Önemli
Eğitmen Nilüfer Bayrak, imajın karşımızdaki kişinin zihninde bıraktığımız izlenim olduğu için son derece önemli olduğunu belirterek kişisel stil ile kurumsal imaj arasındaki dengenin gerekliliğine değindi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“İmaj, iletişimin tüm imkânlarını kullanarak kendimizi olabildiğince doğru ifade etmekle yakından alakalı ve iyi bir kariyer oluşturmanın de temeli olarak karşımıza çıkıyor. İmaj elbette son derece önemli; ancak daha da önemlisi imajın kimliğimizle bütünleşmiş olması. Kim olduğumuz, görünüşümüz, davranışlarımız, konuşmalarımız ve daha birçok farklı özelliğimiz aslında ayrılmaz bir bütün ve bunların hepsi bizi biz yapıyor. Kim olduğumuz ile ne yaptığımız arasında bir çizgi var. Biri bizi tanımlıyor, diğeri ise tamamlıyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı