REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Memişoğlu güven tazeledi

DENİB Başkanı Memişoğlu güven tazeledi

Denizli İhracatçılar Birliği’nde seçim heyecanı yaşandı. 2018 yılından bu yana DENİB başkanlığını yürüten Hüseyin Memişoğlu güven tazeledi, bir kez daha başkanlığa seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2022 Perşembe, 18:22

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) seçimli genel kurulu birlik merkezinde gerçekleştirildi.

4 yılda bir gerçekleştirilen seçimde Denizli İhracatçılar Birliği üyeleri sandık başına giderek, yeni yönetim ve denetim kurulu ile TİM delegelerini belirledi.

Genel kurulda geçerli oyların tümünü alan Hüseyin Memişoğlu, bir kez daha başkan seçildi.

Kendisini yeniden bu göreve layık gören üyelere teşekkür eden Memişoğlu, “2018 yılında başladığımız görevimize yeni dönemde de devam edeceğiz. Kıymetli ihracatçılarımız bu görevi bize layık gördüler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçen sene kırdığımız 4,6 milyar dolar değerindeki Denizli ihracat rekorumuzu, bu sene de geride bırakacağımıza inanıyoruz. Son 12 aylık ve 2022’nin ilk çeyrek verileri de bu noktada bize güçlü ipuçları veriyor. Yıl sonunda Denizli ihracatında 5 milyar dolar sınırını aşacağız. Denizli’nin ülkemiz ihracatında renkli bir mozaiği var. Tüm sektörlerimizle, bütün dinamiklerimizle ihracatımıza katkımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta TİM Başkanımız Sayın İsmail Gülle’nin de belirttiği gibi ülkemiz ihracatının yükselen yıldızı olmak için çalışmalarımıza yeni dönemimizde de devam edeceğiz” dedi.

DENİB Yönetimi Erikoğlu Emaye, Egem Tekstil, Atlas Boya, Çalışkan Tarım Ürünleri, İonic Stane Maden, Gardenya Tekstil, Turkuaz Tekstil, Demsan Mensucat, Uğurlar Tekstil ve Tosunoğlu Tekstil temsilcilerinden oluştu.

DENİB Denetim Kurulu’nda ise Muteks Mutlubaşlar Tekstil, Neşe Tekstil ve ABC Tekstil temsilcileri yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı