REKLAMI GEÇ

DENİB’den “Senden İhracatçı Olur” Projesi

DENİB’den “Senden İhracatçı Olur” Projesi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) hiç ihracat yapmayan, ya da dış satımda süreklilik sağlayamayan firmalara yönelik önemli bir proje başlattı. “Senden İhracatçı Olur” temalı projenin toplantısı, Tavas Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2019 Cuma, 09:52

Denizli İhracatçılar Birliği, hayata geçirdiği “Senden İhracatçı Olur” Projesi ile Denizli’de hiç ihracat yapmamış ya da daha önce ihracat yapmış ancak süreklilik sağlayamamış firmalara yönelik çalışma yaptı.

İhracat konusunda farkındalık yaratma, ihracat girişimcilik ruhunu aşılama hedefli proje kapsamında Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın ev sahipliğinde toplantı düzenlendi.

Tanıtım toplantısına Başkan Hüseyin İnamlık’ın yanı sıra DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık ve firmaların temsilcileri katıldı.

Projeye ilişkin bilgiler veren DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Acıpayam’da başlayan bilgilendirme toplantılarına Tavas ile devam ettiklerini belirterek, firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceğini ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlayacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı