REKLAMI GEÇ

DENİB’in Eğitim Programı Projesi kabul edildi

DENİB’in Eğitim Programı Projesi kabul edildi

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamından yararlanmak üzere Güney Ege Kalkınma Ajansı’na sunduğu “Denizli’nin E-Ticaret ve Online Pazarlardaki Performans Yolculuğu” isimli projesi kabul edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 18:09

2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamından yararlanmak isteyen ve bu kapsamda Güney Ege Kalkınma Ajansı’na (GEKA) başvuru yapan Denizli İhracatçılar Birliği’nin bu başvurusu kabul edildi. Proje için teknik sözleşme DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan arasında imzalandı.

Projenin kabul edilmesi ve teknik sözleşmenin imzalanmasından sonra her iki kuruluş tarafından faaliyet takvim çalışmalarına başlandı. Proje kapsamında 60 kişiden oluşacak iki gruba marka vaadini ve kurumsal tanıtım malzemelerini doğru oluşturma, geliştirme, marka konumlandırma, uluslararası Pazar, e-ticaret, dijital pazarlama, online pazarlama teknikleri, B2B portalları ve kullanımı konu başlıklarını içeren, 5 gün sürecek toplam 30 saatlik eğitimin Şubat, Mart ve Nisan ayları içerisinde yapılması planlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı