REKLAMI GEÇ

DENİB Akademi’de gündem destek

DENİB Akademi’de gündem destek

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi, KOSGEB, Eximbank ve İŞKUR destek programlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2017 Çarşamba, 10:05

DENİB Akademi, KOSGEB, Türk Eximbank ve İŞKUR işbirliği ile KOSGEB-Türk Eximbank-İŞKUR Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Toplantıya firmaların temsilcileri katıldı. KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç, işletme geliştirme, finansman kredi faiz, laboratuvar ve bilgilendirme, yurt içi fuar, yurt dışı iş gezisi, tanıtım, eşleştirme, nitelikli eleman istihdam, enerji verimliliği, sınai mülkiyet hakları, gönüllü uzmanlık, ar-ge inovasyon ve endüstriyel uygulama, girişimcilik ve işbirliği güçbirliği gibi birçok destek programlarının kapsamı, amaçları, başvuru koşulları, destek oranları hakkında bilgiler verdi.

Türk Eximbank Denizli Şubesi Uzmanı Muhammet Afşar, Eximbank Reeskont, Sevk Sonrası Reeskont, İhracata Hazırlık, Sevk Öncesi İhracat, Katılım Bankaları Sevk Öncesi İhracat Kredileri, İhracata Yönelik İşletme Sermayesi ile İhracata Yönelik Yatırım Kredileri ve Kredi programlarının vade imkanları, taahhüt kapatma süreleri, faiz oranları, limitleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır ise, İş ve Meslek Danışmanlığı, İşbaşı Eğitim Programı, Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Teşviki 4447 Geçici 10. Madde, İşsizlik Ödeneği Alanların İstihdam Teşviki hakkında bilgilendirme yaptı.

DENİB AKADEMİ programlarına, 3-4 Mayıs 2017 tarihlerinde T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı ile birlikte yapılacak olan “Proje Yönetimi” eğitim programı ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı