REKLAMI GEÇ

Denizli ev tekstili Kuveyt ve Dubai’de

Denizli ev tekstili Kuveyt ve Dubai’de

Kuveyt ve Dubai’de alıcılar ile Denizli ev tekstili firmalarını buluşturan program Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) öncülüğünde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2018 Salı, 16:26

Türk havlusunun uluslararası arenadaki yeri günden güne artan kalite ve tasarım vurgusu ile rakiplerinden öne çıkmaya devam ediyor. Ekonomi Bakanlığı desteği ile yürütülmekte olan “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi” kapsamında toplam dokuz küme katılımcısı her iki şehirde yaklaşık 60 sektör temsilcisi ile görüşme fırsatı buldu.

Dubai programı esnasında Denizlili firmaları ziyaret eden Dubai Ticaret Müşavirimiz Hasan Önal programın Türk havlusu imajına ve firmaların ihracat rakamlarına olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi.

Önal, ikili görüşmeler öncesi katılımcılarımıza Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri ticari yapısı ve ihracatta dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zora ve Denetim Kurulu Üyesi Murat Tosunoğlu ile Denizli ev tekstili sektörü ve hedefleri hakkında görüşen Önal, bölgeye yapılacak ihracatın sürekli ziyaretler ve alım heyetleri ile desteklenmesinin önemine değindi.

Her iki şehirde olumlu görüşmeler gerçekleştirilen Denizlili firmaların temsilcileri, programın diğer hedef ülkelerde gerçekleştirilmesinin başarılı sonuçlara zemin hazırlayacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı