REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de ikinci üniversite çalışmalarına akademik destek

Denizli OSB’de ikinci üniversite çalışmalarına akademik destek

Kentte ikinci üniversiteyi kazandırmak için yola çıkan ve çalışmalarını hızlandıran Denizli Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile DOSAV’a akademik destek geldi. Denizli’yi ziyaret eden İTÜ’nün eski rektörü sanayicilerle ikinci üniversiteyi konuştu, “Denizli’ye ikinci bir üniversite fikrini çok önemsiyorum ve bu proje Denizli’yi bir üst lige taşıyacak bir proje” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2021 Çarşamba, 17:03

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Vakfı (DOSAV) Denizli’ye “Teknik Üniversite” kurulması kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile İstanbul’da bir araya gelen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Karaca’yı Denizli’ye davet etmişti.

Davete kısa sürede karşılık veren ve Denizli’ye gelen Prof. Dr. Mehmet Karaca ile İTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alim Arlı, önce Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve PAÜ Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Mesut Aydınlı ile bir araya geldi.

Heyet, ziyaretlerin ardından Denizli OSB Konferans Salonu’nda bölge sanayicileri ile istişare toplantısına katıldı.

Açılış konuşmasını Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun yaptığı toplantıya Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Babadağlı Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı ve sanayiciler katıldı.

Karaca, “Denizli’ye ikinci bir üniversite fikrini çok önemsiyorum ve bu proje Denizli’yi bir üst lige taşıyacak bir proje. Bu çalışmalarından dolayı OSB Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederim” dedi.

Seminer sonunda sanayicilerle istişare yapılarak sanayicilerin konu ile ilgili düşünceleri alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83