REKLAMI GEÇ

“Bayramı da insanlara zehir ettiler”

“Bayramı da insanlara zehir ettiler”

Hükümetin uyguladığı yanlış ekonomi politikaları ve yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Kurban Bayramı’nın sönük geçtiğini söyleyen SP İl Başkanı Raşit Karakılıç, “Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmeyecektir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2008 Salı, 01:00

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Raşit Karakılıç, hükümetin uyguladığı yanlış ekonomi politikaları ve yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işsiz, parasız kalan binlerce insanın kurban kesemediğini, bayram ziyareti yapmak yerine evinde zaman geçirmeyi tercih ettiğini söyledi. Kurban kesen insanların büyük bölümünün borçla kurban ibadetini yerine getirmek zorunda kaldığını anlatan SP İl Başkanı Karakılıç, “Ülkemiz ve Denizlimizde yıllardan beri böyle bir Kurban Bayramı yaşanmadı. Bayram öncesinde devam eden sessizlik bayramda da devam etti. Halkımızın yarısından fazlası ne yazık ki kurban kesemedi. Kesenlerin de bir bölümü borçla kurbanlarını kesebildi. Halkımızı fakirleştirdikçe fakirleştirdiler. Bu gidişat nereye kadar devam edecektir? Bunun sorumluları insanlarımızı işinden, aşından, evinden de göç ettirilerek bilinmeyen bir karanlığa halkımızı sürüklemektedirler. Halkımız bu Kurban Bayramı’nda eş, dost ve akrabalarını da ziyaret edemeyerek evlerinde kapalı kalmışlardır” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Zamlar milletin belini büktü

AKP’li yerel yöneticilerinin yaptıkları hizmetler karşılığında akla hayale gelmedik zamlarla halkın yaşamını zorlaştırdığını anlatan İl Başkanı Karakılıç, “Irkçı emperyalist güçlerle işbirliği yapanlar gücü elinde bulunduran bir avuç elit tabaka her geçen gün dünyayı ve ülkemizi yoksullaştırıyor. Mazlum insanların sayısı artıyor bunlar insanlarımızı işsiz aç ve borç batağına sürüklüyorlar. Bunlar halkımızı inancından ve maneviyatından da uzaklaştırıyorlar. İnsanlığın tek kurtuluşu insan fıtratına uygun olan milli görüştür kendi medeniyetimizdir. Yoksa ülkemiz ve halkımız için felaket olacaktır. Ülkemiz tarihi bir süreçten geçmektedir mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmeyecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı