REKLAMI GEÇ

Çelebi olup fırsatları kovalayacaklar

Çelebi olup fırsatları kovalayacaklar

Kurulduğu 1993 yılından bu yana 526 yurt dışı gezisi gerçekleştirip 320 yabancı heyeti kentte ağırlayan GETİAD, hedef büyütüp isim değiştirdi. DİAD adı altında faaliyetlerini sürdürecek işadamlarının hedefi bir yılda 1500 üyeye ulaşıp, 24 yurt dışı gezisi yapmak. Amaç yeni pazarlar…

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2011 Salı, 18:33

Denizli’nin aktif iş adamları oluşumlarından biri olan Genç Tüccarlar ve İşadamları Derneği, kendi tabiriyle çıraklık ve kalfalık dönemini tamamladı. Hedef büyüten ve kuruluşu daha geniş bir çatıya dönüştürme gayesinde olan işadamları çatı ismi de değiştirdi. GETİAD, DİAD oldu.

BİR YILDA 1500 ÜYE HEDEFİ
Denizli İşadamları Derneği yönetimi, ilk altı ayda üye sayılarını 1000’e, yıl sonunda ise 1500’e çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca dernek üye alt yapısını Denizli merkezdeki işadamlarıyla da sınırlı tutmak istemiyor. DİAD yönetimi için örgütlenme modelinde ilçeler de önemli.

AYDA EN AZ İKİ YURDIŞI GEZİSİ
GETİAD çatısı altında kurulduğu 1993’ten bu yana yeni Pazar arayışı ve uluslar arası ticaret açılımları için 526 yurt dışı gezisi gerçekleştiren ve 320 yabancı heyeti Denizli’de ağırlayan iş adamları, bu konuda da hedef büyüttü. DİAD her ay en az 2 kez Afrika’dan Rusya’ya geniş bir yelpazede yurt dışı gezileri yaparak fırsatları kovalayacak. Batının içinde bulunduğu ekonomik krize dikkat çeken işadamlarının hedefi, Afrika ülkeleri, Ortadoğu, Rusya ve Türki cumhuriyetlerle yeni köprüler kurmak. Yılda en az 24 yeni yurt dışı gezisi yapacak olan DİAD, yeni pazarlar konusunda Denizlili işadamlarını sürekli olarak bilgilendirecek.

İLK KEZ MEDYAYLA BULUŞTULAR
Bugün ilk kez yeni isimleriyle medya karşısına çıkan işadamları, hedeflerini ve değişim süreçlerini anlattı. DİAD Başkanı Erdem Aydın, GETİAD’ın bundan böyle Denizli İşadamları Derneği çatısı altında Genç DİAD olarak faaliyet göstereceğini belirtti, “Artık daha ciddi bir duruşla, herkesi kucaklayan bir anlayışla ve 2023 Türkiye’sinin ihracat hedefleri doğrultusunda çalışacağız. Türkiye’nin 8. Büyük ekonomisine sahip Denizli’ye yakışır bir şekilde etkili ve çaba sarf eden bir sivil toplum örgütü olacağız” diyekonuştu.

İŞTE DİAD YÖNETİMİ
Erdem Aydın başkanlığında hizmet verecek DİA yönetimi 19 kişiden oluşuyor. Aydın’ın yardımcılığını Mehmet Can Pekdemir yapacak. Yönetimde yer alan diğer isimler ise; Ali Süt, Emin Barıner, Türker İşler, Ali İhsan Kahveci, Bülent Taslacı, Murat Tarakçı, Serdar Kundak, Mustafa Dündar, Hüseyin Moralıoğlu, Ahmet Bora Yaşar, Mehmet Serin, Doğan Değirmenci, Özkan Atik, Bilal Gören, Murat Ağcabay, İlhan Onat ve Ufuk Karetepe.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı