REKLAMI GEÇ

Denizli Heimtextil’e damgasını vuracak

Denizli Heimtextil’e damgasını vuracak

DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, ev tekstili konusunda dünyanın en büyük fuarlarından”Heimtextil Fuarı’na 44 firma ile adeta çıkarma yapacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2011 Pazartesi, 18:12

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, ev tekstili konusunda dünyanın en büyük fuarlarından “Heimtextil Fuarı”na 44 firmanın katılacağını bildirdi. Kocasert, ev tekstili konusunda dünyanın en büyük fuarlarından olan “Heimtextil Fuarı”nın, Almanya’nın Frankfurt şehrinde 11-14 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenleneceğini belirtti. Fuara her yıl dünyanın değişik yerinden ev tekstili alanındaki firmaların yoğun katılımının olduğunu dile getiren Kocasert, şunları söyledi:
“Dünyanın merakla beklediği “Heimtextil Fuar” her yıl ocak ayının ikinci haftasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenleniyor ve bu fuarın, dünyanın en önemli ev tekstili fuarı olduğu herkesin malumu. Denizli için önemi ise tartışılmaz. Şehrimizde ekonominin ve ihracatın en önemli kalemini ev tekstili oluşturuyor. Böyle olunca Heimtextil Fuarının bizlerde uyandırdığı heyecan çok büyük. Geçen sene fuara dünyanın farklı ülkelerinden katılan firmalar tarafından yaklaşık 2 bin 600 stant açıldı. Ziyaretçi sayısı ise 73 bin olarak gerçekleşti. Türkiye’den açılan toplam stant sayısı 2011 yılındaki fuarda 156 iken, bunun 39’u Denizlili firmalar tarafından açıldı. Heimtextil’e bu yıl Türkiye’den yaklaşık 200 firmanın katılması bekleniyor. Heimtextil Fuarına DENİB’e üye ev tekstili firmalarından 44 firma, 42 stant ile katılım sağlayacak. Ev tekstili konusunda dünyada marka olan Denizli, her yıl “Heimtextil Fuarı”da birçok ülkenin açtığı stant sayısından daha fazla stant açıyor.”

“Made by Denizli’ markası tanıtılacak”
Kocasert, fuar boyunca “Made by Denizli” markasının da tanıtılacağını ifade ederek, “Firmalarımızın bu fuara verdikleri önem itibariyle canla başla çalışıp yeni koleksiyonlar hazırladığını bizzat biliyorum. Denizli’nin her şeye rağmen, kaliteli üretimi ve tasarım çeşitliliği ile bu seneki Heimtextil’e de damgasını vuracağına yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı