REKLAMI GEÇ

Denizlili gençlere Teknoloji Destekli Girişimcilik Eğitimi verildi

Denizlili gençlere Teknoloji Destekli Girişimcilik Eğitimi verildi

Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, gençlerin girişimcilik algısının ve bilgisinin geliştirilmesi amacıyla sürdürdüğü ‘Teknoloji Destekli Girişimcilik Eğitim Programı’nı tamamlayanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2011 Çarşamba, 19:16

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından sürdürülen Habitat, Intel ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle hazırlanan Teknoloji Destekli Girişimcilik Eğitim Programı’nı tamamlayanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Gençlerin girişimcilik algısının ve bilgisinin geliştirilmesi amacıyla ulusal çapta sürdürülen projenin sertifika töreni Kent Konseyi Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Törene Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Gençlik Meclisi Üyeleri ile kursiyerler katıldı.

Bu güne kadar Gençlik Meclisi’nin çok önemli projelere imza attığını dile getiren Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, gençlere yol gösterici olmayı amaç edinmiş ve bu yöndeki çalışmalarını gün geçtikçe artırmaya yönelen Gençlik Meclisi’nin ulusal anlamda sertifika verme törenini ilk kez düzenleyerek Denizli’nin gurur kaynağı olduğunu belirtti. Eğitmen eğitiminde de Denizli’nin ev sahipliği yaptığını hatırlatan Çınar, “eğitimlere 5 şehirden 4 er kişi katıldı. Türkiye’de ilk olarak eğitimlere Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi öncülük etti. Bu bizim için büyük bir gurur. Eleştirel düşünme, teknoloji okur-yazarlığı, işbirliği ile çalışma gibi fikirlerin ön planda tutulduğu bir eğitim dönemi başarı ile tamamlandı. İlerleyen dönemde 4 eğitmenimiz ve daha çok katılımcı ile beraber bu eğitimler devam ettirilecek. Derslerimiz Kent Konseyi binasındaki bilgisayar laboratuarında sürdürülecek. Başvuruların Kent Konseyi Binası’na gelerek yapılması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı