REKLAMI GEÇ

DSV’de Tunçbilek başkan seçildi

Denizli Sanayicileri Vakfı Mütevelli Heyeti, DSO Meclis Üyesi Tunçer Tunçbilek’i oy birliği ile vakfın başkanlığına getirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2008 Cuma, 01:00

Denizli Sanayicileri Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı, Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Heyet üyeleri tarafından gerçekleştirilen seçimde, vakfın yönetim kurulu üyeliğine; Denizli Sanayi Odası’nı temsilen Tuncer Tunçbilek, İsmail Yılmaz, İbrahim Savun, Organize Sanayi Bölgesi’ni temsilen Abdülkadir Uslu ve Ali Yavuzçehre seçildi.

Vakfın yönetim kurulu başkanlığına, Denizli Sanayicileri Vakfı Mütevelli Heyeti’nin tamamının oyunu alan Tuncer Tunçbilek seçildi. 1994-2004 yılları arasında 2 dönem, Yatağan Kasabası Belediye Başkanlığı ve son üç dönemdir Denizli Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini yürüten Başkan Tunçbilek ve yönetim kurulu üyeleri, seçilir seçilmez Denizlili sanayicilere hizmet vermek üzere kolları sıvadı.

2003 yılında Denizli Sanayi Odası eski Başkanı Abdülkadir Uslu, DSO Meclis eski Başkanı Süleyman İlgeri ve dönemin meclis üyeleri tarafından kurulan vakıf, ülkemizin ve Denizli’nin ekonomik, sosyal, teknolojik, bilimsel ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sosyal ve kültürel yardımlaşmayı geliştirmek, çeşitli nedenlerle işini kaybetmiş sanayicilere maddi-manevi yardımda bulunmayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı