REKLAMI GEÇ

Dünya Kupası’na Denizli damgası

Dünya Kupası’na Denizli damgası

Brezilya’da yapılacak olan 2014 Dünya Kupası havluları Denizli’den gitti. Denizlili bir firma tarafından dokunan havluların iki hafta önce Brezilya’ya gönderildiğini söyleyen Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, “Denizli ev tekstilindeki kalitesini dünyaya kabul ettirmiş durumda” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 12:24

DENİB Başkanı Kocasert, Dünya Kupası havlularını dokuyan Denizlili firmanın isminin açıklanmasını istemediğini vurguladığı açıklamada, Denizli’nin dünyanın büyük organizasyonları için havlu ve bornoz üretmeye devam ettiğini söyledi.

Bu yıl 12 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilecek olan 2014 Dünya Kupası için Denizli’de havlu yapıldığını ve iki hafta önce gönderildiğini açıklayan DENİB Başkanı Kocasert, “Dünya Kupası’nda kullanılacak olan havluların Denizli’den gidiyor olması hepimize çok büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Dünya Denizli’nin ev tekstilindeki kalitesini kabul etmiş durumda. Çok fazla tedarik imkanı olmasına, daha ucuz özellikle Uzakdoğu menşeli tedarik imkanı bulunmasına rağmen Türkiye’nin ve Denizli’nin tercih ediliyor olması çok önemli” dedi.

Kocasert, tenis turnuvalarından futbol şampiyonlarına, basketbol şampiyonlarından dünyanın en önemli golf turnuvalarına kadar organizasyonlarda kullanılan havluların Denizli’den gittiğini belirterek, “Bu başarı bir tesadüf değildir. Denizli’nin ulaştığı kalitenin bir sonucudur “ diye konuştu.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 27 Mayıs 2014, 20:17

Gerçekten gurur verici.Tebrikler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı