REKLAMI GEÇ

ENVER’den 60 bin lira ödüllü yarışma

ENVER’den 60 bin lira ödüllü yarışma

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER)Denizli Şubesi’nin organize ettiği “Üniversitelerarası Enerji Verimliliği Proje Yarışması”nın tanıtım toplantısı Pamukkale Teknokent konferans salonunda yapıldı. ENVER Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Civan Sözkesen’in yarışma hakkında öğrencileri bilgilendirdiği toplantıda, üniversite öğrencileri arasında enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmanın ödülü ise 60 bin lira.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 09:00

Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Üniversitelerarası Enerji Verimliliği Proje Yarışması”nın tanıtım ve bilgilendirme toplantısına, ENVER Yönetim Kurulu üyesi KOSGEB İl Müdürü Selim Erkoç, ENVER Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Civan Sözkesen, Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi Yürütücüsü Hüseyin Karakuş ile çok sayıda öğrenci katıldı.

denizli-enver-civan-sozkesen-yarisma-ic-1

ENVER Denizli Şubesi’nin organize ettiği ve Büyükşehir Belediyesi, PAÜ ve DSO’nun sponsorluğunda düzenlenen Üniversitelerarası Enerji Verimliliği Proje Yarışması hakkında bilgi veren Civan Sözkesen, “Yarışmayı düzenlememizdeki amaç, öğrenciler arasında enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturmak ve bu bilinci oluştururken eğlenceli bir şekilde bu konu hakkında düşünmelerini sağlamak” dedi.

Yarışmaya öğrencilerin 2 veya 5 kişilik gruplar oluşturarak “Kısa Film veya Reklam”, “Endüstriyel Tasarım Uygulaması” ve “Şarkı” olmak üzere 3 opsiyon projeden birine katılabileceğini belirten Sözkesen, üniversite öğrencisi olan herkesin bu yarışmaya katılabileceğini vurguladı.

ÖDÜL 60 BİN LİRA
Enerji Verimliliği Proje Yarışması için son başvuru tarihinin 31 Mart 2015 olarak belirlendiğini ve yarışmaya katılan projelerin İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, ENVER Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil, TÜBİTAK Konya Bölge Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah Uzun, ENVER’in Enerji Hanım projesine destek veren sanatçı Süeda Çil, ENVER Ulaşım İleri Sürücülük Teknikleri Uzmanı Ethem Genim’den oluşan jüri tarafından değerlendirileceğini açıklayan Sözkesen, yarışmada birinci olan projelere toplam 60 bin lira para ödülü verileceğini söyledi.

denizli-enver-civan-sozkesen-yarisma-ic

Sözkesen, ayrıca yarışmada ikinci olan öğrencilere, ENVER yönetim kurulu üyeleri tarafından referans mektubu, 3’üncülerin ise yine ENVER yönetim kurulu üyelerinin şirketleri tarafından iş-staj imkanı tanınarak ödüllendirileceğini ifade etti.

Öğrenciler projelerini www.enerjiyarismasi.com adresine göndererek yarışmaya katılabilecekleri gibi aynı adresten yarışma hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı