REKLAMI GEÇ

GEKA bölgenin sorunlarını masaya yatırıyor

GEKA bölgenin sorunlarını masaya yatırıyor

GEKA Kalkınma Kurulu, 9-10 Aralık tarihlerinde “VI. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı”nı Denizli Colossae Thermal Otel’de gerçekleştirecek. Toplantıda bölgenin sorunları masaya yatırılacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2011 Pazartesi, 17:36

Aydın, Denizli ve Muğla İllerini içine alan ve bölgenin her yönden geliştirilmesi ve kalkındırılması amacıyla kurulan T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın temel organlarından biri olan ve üyeleri bölge paydaşlarından oluşan GEKA (Güney Ege kalkınma Ajansı) Kalkınma Kurulu, 9-10 Aralık tarihlerinde “VI. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı”nı Denizli Colossae Thermal Otel’de gerçekleştirecek.

5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkındaki Kanuna göre yapılacak Kalkınma Kurulu Toplantısına, Aydın, Denizli ve Muğla illerinden belirlenmiş olan Kalkınma Kurulu üyeleri, mensubu olduğu ilgili kuruluşu temsilen iki gün süreyle katılacak.

9 Aralık saat 14.00’te Kalkınma Kurulu Başkanı ve Katip Üyelerinin seçimi ile başlayacak toplantı, aynı gün saat 19.00’da Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in de katılacağı akşam yemeğiyle son bulacak. 10 Aralık tarihinde ise “Sektörel İhtisas Komisyonları Çalışmaları ve bölge sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerine yönelik oturumlarla devam edecek toplantı saat 09.00 ile 11.30 arasında gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı