REKLAMI GEÇ

GEKA, özel sektöre 60 bin lira hibe ile danışmanlık desteği verecek

GEKA, özel sektöre 60 bin lira hibe ile danışmanlık desteği verecek

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) özel sektöre yönelik yeni bir destek programı ilan etti. GEKA, ‘İmalat Sanayiinde Kurumsallaşma ile Dijital Dönüşüm’ ve ‘Eko-Turizmde Yeni Destinasyonlar’ konularındaki sonuç odaklı programa firma başına 60 bin lira, toplamda 1 milyon lire hibe sağlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2020 Salı, 12:30

Denizli, Aydın ve Muğla bölgesinin kalkınması için projeleri destekleyen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), özel sektöre yönelik yeni destek programını açıkladı.

GEKA’nın açıkladığı, Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programına tekstil, makine, gıda ve içecek imalatı ile turizm sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar başvuru yapabilecek.

HANGİ KONULARDA DESTEK VERİLECEK
Ajansın, 2020-2023 yıllarında tüm çalışmalarına yön verecek “İmalat Sanayiinde Kurumsallaşma ile Dijital Dönüşüm” ile “Eko-Turizmde Yeni Destinasyonlar” sonuç odaklı programları kapsamında yürütülecek.

Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı ile öncelikli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin kurumsallaşma ve teknik kapasitelerinin arttırılması amaçlanıyor.

Firmaların program kapsamında çeşitli alanlarda alacakları danışmanlık hizmetleriyle kurumsallaşma ve teknik kapasitelerinin artırılması, dijital dönüşümün hızlandırılması, turizm hizmetleri ile üretim ve pazarlama süreçlerinde yenilik, kalite ve verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Toplam 1 milyon TL bütçeye sahip program kapsamında firmalara alacakları danışmanlık hizmeti için proje başına azami 60 bin TL destek sağlanabilecek.

ŞİRKETLERİ GELECEĞE TAŞIYACAK DESTEK
Uygun başvuru sahibi olan işletmeler dış ticaret, e-ticaret, dijital pazarlama, online satış, kurumsal yönetim, yalın üretim, tedarik zinciri yönetimi, teknik tekstil, aile ve şirket anayasası, temiz üretim, eko tasarım, eko etiket konularını içeren çevre danışmanlığı, imalat sanayi işletmelerinde dijital dönüşüm, turizm işletmelerinde insan kaynakları, satış, pazarlama, gıda, hijyen ve kalite yönetimi, yatırım ve yönetim, eko-turizm tesis/otel yatırımı ürün geliştirme ve prototipleme konularında bu program sayesinde danışmanlık hizmeti alabilecekler.

“2020 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı” hakkında detaylı bilgi, başvuru rehberi ve eklerinin tamamı Ajansın internet sitesinden (geka.gov.tr) temin edilebilir ve Ajansın sosyal medya hesaplarından duyurular takip edilebilir. (Fotoğraf: Bahar Tekstil)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı