REKLAMI GEÇ

KENTGAZ KAMPANYAYI UZATTI

KENTGAZ KAMPANYAYI UZATTI

Kentte doğal gaz dağıtımını yapan Kentgaz Denizl Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. abonelik bedelinin taksitle ödenmesi ile ilgili başlattığı kampanyayı Kurban Bayramı’na kadar uzattı.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2010 Salı, 16:50

Doğal gaz ekonomisinden ve konforundan herkesin faydalanmasını sağlayabilmek için dönemsel ve cazip kampanyalar düzenleyen Kentgaz Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 13 Eylül tarihinde başlattığı Son Bahar Kampanyası’nı yoğun talep üzerine Kurban Bayramı’na kadar uzattı.

Kentgaz A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamada, abonelik bedelini 4 taksitle ödeme kolaylığı sağlayan Son Bahar Kampanyası’na gelen yoğun talep üzerine, kampanyaya Kurban Bayramı’na kadar devam edileceği belirtildi.

Kışın artan ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarından kaynaklanan masrafların azalmasını sağlamanın ve dört mevsim pişirme giderlerini düşürmenin en rahat yolunun doğal gaz kullanmak olduğu belirtilen açıklamada, “Kampanyamızın gördüğü yoğun ilgiyle anladık ki Denizlililer konforlu, temiz ve ekonomik bir enerji kaynağı olan doğal gaza geçme konusunda bilinçli davranıyorlar. Tüm Denizlililere yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kampanya süremizin uzamasıyla birlikte Denizli’nin sıcak ve konforlu bir Kurban Bayramı yaşayacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Abone bağlantı bedelinin 4 taksitle ödenebilmesini sağlayan kampanyanın 15 Kasım mesai saati bitiminde sona ereceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı