REKLAMI GEÇ

Müjdat Keçeci, ilk 100’de

Müjdat Keçeci, ilk 100’de

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, ulusal medyada en çok konuşulan iş insanları listesinde ilk 100’e girdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2011 Çarşamba, 17:56

Infomag dergisi tarafından her yıl yapılan araştırmanın sonuçlarına göre DSO Başkanı Keçeci, adından en çok söz ettiren 80’inci iş insanı. 414 haberle 80’inci sıraya yerleşen Başkan Keçeci, “Bu benim değil Denizli’nin başarısıdır” dedi.

“Müjdat Keçeci’nin ulusal düzeyde en çok sözü edilen ve söylemleri izlenen iş insanları arasında bulunması, benim şahsımda Denizli’nin önemini vurgulamaktadır” diyen Keçeci sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yıl düzenlenen bu araştırma bize, yalnızca ulusal medyada haber yapılan değil sosyal medyada da konuşulan iş insanlarını bilme imkanı sağlıyor. Görülen o ki, Denizlili, Anadolulu bir iş insanı da en az İstanbullu iş insanları kadar ilgi görebiliyor, etki yaratabiliyor. Bu yolla yalnızca bizler değil, güzel kentimiz Denizli de tanıtılmış oluyor. Gönül ister ki, Denizli’den daha çok iş insanımız medyada yer alsın ve bu sayede Denizli’nin hak ettiği önem ve değer daha iyi anlaşılabilsin.”

Kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok iş insanı listeye giremezken, Keçeci’nin geride bıraktığı iş insanları arasında TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan yer aldı. Listenin ilk sıralarına futbolda şike soruşturması damgasını vurdu. En çok sözü edilen iş insanlarında başı FB Başkanı Aziz Yıldırım çekerken, GS eski Başkanı Adnan Polat 2’nci, TS Başkanı Sadri Şener 3’üncü oldu. ‘Medyada En Çok Konuşulan İşadamları’ araştırması her yıl İnfomag dergisi tarafından yapılıyor. Medya Takip Merkezi verilerinden yola çıkarak hazırlanan liste oluşturulurken bu yıl sosyal medya da değerlendirme sürecine dahil edildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı