REKLAMI GEÇ

“Mükellefi memnun edeceğiz”

“Mükellefi memnun edeceğiz”

Gelir İdaresi Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Mükellef Hizmetleri Temel Teknikleri Eğitimi Programı’ sona erdi. Sertifika töreninde konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, amaçlarının mükellef odaklı hizmet olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 29 Kasım 2008 Cumartesi, 01:00

Gelir İdaresi Başkanlığınca düzenlenen ‘Mükellef Hizmetleri Temel Teknikleri Eğitimi Programı’ Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl’ın da katılımıyla düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Denizli merkez teşkilatı ve ilçe teşkilatlarında, hizmetli, memur, şef, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesindeki tüm personel, 1 aylık süre içerisinde 16 grup halinde eğitime tabi tutuldu.

448 kişilik eğitimin son katılımcı grubu olan 60 kişiye diğer gruplarda olduğu gibi, katılım belgeleri, Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl tarafından verildi. Gelir İdaresi Başkanlığı Uzmanları Gülderen Cebeci, Zeliha Balaban, Cafer Bişkin, Mesut Ceylan, Hatice Çalık, Songül Koç, Hüseyin Ünsal ve Metin Başol’un eğitimci olarak katıldığı programda, halkla ilişkiler konusunda mükellefe yaklaşım ve davranışlar, personelin kendi arasındaki ilişkilerinin geliştirilmesi, daha kaliteli hizmet sunumu ve güler yüzlü hizmet konularında ayrıntılı olarak bilgiler verildi.

Sertifika töreninde konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, özellikle iş ve işlemlerin eksiksiz olarak tam ve zamanında sonuçlandırılması ve mükellef memnuniyeti çerçevesinde yapılan eğitimlerin, personel tarafından da memnuniyetle karşılandığını söyledi. Eğitimler yoluyla kurum içerisindeki moral ve motivasyonun da artırıldığına dikkat çeken Tunçağıl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Denizli Vergi Dairesi’nin ana felsefesi, mükellef odaklı hizmet olacaktır. Personel ve mükellef bilgilendirilmesine yönelik etkin çalışmalar daha sonra da Vergi Dairesi Başkanlığı’nca sürdürülecektir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı