REKLAMI GEÇ

MÜSİAD, Buldan’a destek vermek istiyor

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ayhan Doğruyol, Buldan Belediye Başkanı Şevik’e yaptıkları ziyarette, Buldan’ın sorunlarının çözümüne katkı koymak istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2008 Çarşamba, 01:00

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı ve şubenin yönetim kurulu üyeleri, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, “Buldan’ın bizim için ayrı bir önemi var. Tarihi güzelliğinin yanında, kendini ülkemizde ve dünyada iyi tanıtabilmiş ender ilçelerimizden. Denizli ve tekstil kelimelerinin geçtiği her yerde mutlaka Buldan konuşulmaktadır. Bizim üyelerimizin çoğunluğunun tekstil sektöründen olmasından dolayı, bizim için Buldan daha da önemlidir” dedi.

Doğruyol, Buldan için yapabilecekleri her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını, Buldan’ın sorunlarının çözümünde katkıda bulunmak istediklerini, Buldan’ın turizme kazandırılması gerektiğini belirtti.

           

Buldan Belediye Başkanı Fahri Şevik de Başkan Doğruyol’a teşekkür ederek, “Buldan’da alt yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehir içi ve şehir girişi yollarını ve köprüleri modernize ediyoruz. Çağdaşlığa giden yolda en büyük yapı taşı olan okullarımızın tadilatlarını da bitirmek üzereyiz. Buldan’ın, özellikle termal turizme kazandırılmasıyla ilgili çalışmalarımız var. MÜSİAD gibi güzide iş adamlarının olduğu bir sivil toplum kuruluşunu yanımızda olduğunu bilmek, kendimize olan güveni arttırıyor ve bize güç veriyor. MÜSİAD’ın katkısının olacağına inandığı her şeyde kapınızı çalacağımızdan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı