REKLAMI GEÇ

NATO’nun rafı Şahin Tin’den

NATO’nun rafı Şahin Tin’den

Denizli’de 27 yıldan bu yana raf üreterek ihraç eden Aysan Raf’ın Sahibi İşadamı Şahin Tin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin yurtiçindeki üslerinden sonra NATO’ya yurtiçi ve yurtdışı üslerin lojistik ve mühimmat depolarının raflarının üretimine de başladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2011 Cuma, 17:46

Geçen nisan ayında düzenlenen ihaleye Türkiye’den dört raf üreticisinin katıldığını, NATO’nun kendilerini tercih ettiğini belirten Aysan Raf Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Tin, 2011 yılı içinde üsler için 2 bin 500 ton raf yapacaklarını söyledi. 3,5 milyon dolara aldıkları ihalede NATO için ürettikleri ilk raflardan 400 tonluk bölümü Adana’daki üsse gönderdiklerini belirten Tin, “Market ve depo rafları konusunda TS EN ISO 9001, TS EN ISO 18001 ve TS EN ISO 14001 CE uygunluk belgeleriyle proje aşamasından montaj sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilere hizmet veriyoruz. TSK’ye yaptığımız depo raflarının ardından, NATO’nun açtığı ihaleye de katıldık. Kaliteli üretimiz ve zamanında teslimatımız sayesinde ihaleyi aldık. Firma olarak ilk kez Mart 2011’de NATO için üretim yapmıştık. O dönemde İzmir’deki üssün raflarını üretmiştik. NATO’ya ait yurtiçi ve yurtdışındaki üslerin lojistik ve mühimmat depoları rafları, yapılandırılması, projelendirilmesi, üretimi ve montajını biz yapacağız. Üç ay içinde toplam 2 bin 500 ton raf üreteceğiz.” dedi.

NATO ihalesini aldıktan sonra istihdamlarını arttırdıklarını vurgulayan Tin, “Çalışan sayımızı, 150’den 200’e çıkardık. Fabrikadaki çalışmaları da üç vardiyaya yaydık. Aldığımız siparişi en kısa sürede ve en kaliteli şekilde üretip teslim edeceğiz. Raf sanayisinde de Denizlimiz’in ve ülkemizin ismini dünyaya NATO sayesinde duyuracağız. 2010 yılında 36 bin ton raf üretimi yaparak, yüzde 30’lük bölümünü dünyanın dört bir yanına ihraç etmiştik. 2011 yılı sonu hedefimiz ise 72 bin ton.” şeklinde konuştu.

Aysan Raf olarak 2011 yılında 3 milyon dolarlık ek yatırımla makine parkurunu yenilediklerini, 2012 yılında da yatırıma devam edeceklerini dile getiren Şahin Tin, “Cıvatalı raf üretimiyle başladığımız sektördeki yerimizi Çelik raf, dekoratif market reyonları ve tüm market ve mağaza ekipmanlarını da katarak ilerletiyoruz. İstanbul proje satış grubunu faaliyete geçiren firmamız, ayrıca Ankara, İzmir ve Adana bölge bayileri, Bosna Hersek ve Azerbaycan bu sene açacağı ofislerin yanısıra Bulgaristan ve Romanya’da da kendi satış ofislerini açtı.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı