REKLAMI GEÇ

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nda Denizli üst düzey temsil ediliyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nda Denizli üst düzey temsil ediliyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu OSBÜK 21. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi, mevcut Başkan Memiş Kütükcü güven tazeledi. Daha önce yönetim kurulunda yer alan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, yeniden yönetime girdi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2023 Pazar, 17:28

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da mevcut başkan Memiş Kütükcü, yeniden seçilerek, güven tazeledi. Daha önce yönetim kurulu üyesi olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, yeniden yönetime girmeyi başarırken; Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi oldu.

OSBÜK Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Memiş Kütükcü, Bekir Sütçü, Cengiz Şimşek, Erdim Noyan, Mustafa R. Türker, Necip Filiz, Selçuk İskender, Mete Çağlayan, Mustafa Narlı, Murat Çökmez, M. Sabri Ünlütürk, Cem Hısımcıl, Gül Akyürek Balta, Cem Gün ve Memet Aslan.

OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ise şu şekilde: Metin Saraç, Orhan Aydın, Erol Gülmez, Adnan Keleşoğlu, Günay Güneş, Suat Öztürk, Eyüp Sözdinler, Onur Ramazan Acar, Selim Us, Adem Ceylan, Selim Kasapoğlu, Fahri Eldemir, Murat Urkuç, Berat Darçın, Hüsnü Serteser, Ahmet Koçaş, Mahmut Ünlüsoy, İlhan Kahraman, Serdar Ecemiş, Erol Ayhan Tosyalı.

“BAŞARIMIZ SINIRLARI AŞTI, DÜNYAYA ÖRNEK OLDUK”
Son dönemde dünyada çok büyük ekonomik dönüşümler yaşandığını, Kovid-19 ile hızlanan bu süreçte sanayicilerin de yeni sorunlarla karşılaştığını ifade eden Başkan Kütükçü; tüm sorunların birlik ve beraberlikle aşıldığını belirtti. Kütükcü, “OSB camiası olarak bir ve beraber olduk. Biz bir oldukça, engelleri, zorlukları da birer birer aşmayı başardık. Çok çalıştık, çok ürettik, çok ihracat yaptık. Organize sanayi bölgelerimizi, üretim camiasının en güçlü temsilcisi haline getirdik. Sanayi üretiminin, istihdamın, ihracatın lokomotifi olduk. Başarımız sınırları aştı, dünyaya örnek olduk. Bu dönemde sadece ülkemizi değil, küresel ekonomiyi tehdit eden salgınlara, savaşlara şahitlik ettik. Ancak tüm bunlara rağmen, organize sanayi bölgeleri olarak sorunlara teslim olmadık. Olumsuzluğa odaklanmadık. ‘Bizim işimiz üretim’ dedik, işimize baktık. Türkiye’nin küresel tedarik zincirlerine eklemlenmesine öncülük ettik. Biz ürettikçe Türkiye büyüdü, Türk sanayisi gelişti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı