REKLAMI GEÇ

Sığır üreticilerine 1.9 milyon lira ödendi

Sığır üreticilerine 1.9 milyon lira ödendi

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli’de 2 bin 955 erkek besilik sığır üreticisine et desteği olarak 1 milyon 989 bin 640 lira ödendiğini, paranın bugün itibariyle yetiştiricilerin hesabına aktarıldığını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 11:49

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, tarım ve hayvancılık alanında Denizli’nin hızla büyüdüğünü, bu gelişiminin devamı ve daha ileriye taşınması amacıyla her zaman üreticilerin yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmede yetiştiricilere verilen desteğin önemli payı bulunduğunu kaydeden Yüksel, “2014 yılı içinde ilimize aktarılması öngörülen tüm desteklemeler yoğun gayretlerimiz neticesinde peyder pey aktarılmaktadır. Besilik sığır desteklemesi kapsamında ilimizde 4 Ağustos tarihi itibariyle 2 bin 955 yetiştirici, 9 bin 955 hayvan için başvuruda bulunmuştur. İcmallerin tamamlanmasının ardından 1 milyon 989 bin 640 lira bugün itibariyle yetiştiricilerin hesabına aktarılmıştır” dedi.

Yüksel, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ile bakanlığa bağlı il ve ilçe müdürlükleri başta olmak üzere, birlik yetkilerine çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı