REKLAMI GEÇ

Vergisini ödeyenin elinden öpecek

Vergisini ödeyenin elinden öpecek

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Muharrem Dörtkol, vergisini ödeyip kentin tahsilatta 14’üncü sıraya yükselmesini sağlayan mükelleflere teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2011 Salı, 18:31

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Muharrem Dörtkol, vergisini ödeyip kentin tahsilatta 14’üncü sıraya yükselmesini sağlayan mükelleflere teşekkür etti. Vergi tahakkuk ve tahsilatında 20’inci sırada bulunan Denizli’nin, tahakkukta 16, tahsilatta da 14’üncü sıraya yükseldiğini belirtip, “Vergisini düzenli ödeyen dürüst mükelleflerin ellerinden öpüyorum” dedi.

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Muharrem Dörtkol, bu yılın ilk 10 aylık verilerine göre, Denizli’nin vergi tahakkukunun 1 milyar 205 milyon 282 bin lira, tahsilatının 1 milyar 59 milyon 693 bin lira olarak gerçekleştiğini belirtip, “Bu rakamlarla Türkiye genelindeki iller arasında tahakkukta 16, tahsilatta da 14’üncü sıraya yükseldik. Bu başarının temel etkeni dürüst mükelleflerimizdir. Bunun için ben, vergisini düzenli olarak beyan eden ve ödeyen dürüst mükelleflerimizin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.

Denizli Vergi Dairesi’nin 2005 yılında 818 milyon tahakkuk, 664 milyon lira tahsilatla her iki bakımdan 20’nci sırada olduğunu, 2006 takvim yılında 992 milyon tahakkuk, 844 milyon 500 bin lira tahsilat ile tahakkukta 20, tahsilatta 21’inci sırada yer aldığını kaydeden Dörtkol, “O günden bu yana yürüttüğümüz sistemli çalışma, mükelleflerimizin vergi uyumu, matrah artırımı gibi olumlu gelişmeler sayesinde bu yılın ilk 10 aylık döneminde büyük başarı elde ettik. Amacımız bu rakamları daha da iyi noktalara taşımak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı