REKLAMI GEÇ

YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, sektör kurulundaki tüm delegelerin desteğiyle Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili seçildi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 14:28

Denizli’de son dönemin yükselen değerlerinden Süleyman Kocasert, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekilliğine getirildi. Hafta sonunda gerçekleşen TİM Genel Kurulu’nda Hazırgiyim ve Konfeksiyon Sektör Kurulu’ndaki tüm delegelerin desteğini alan Denizli İhracatçılar Birliği başkanı Kocasert önce Sektör Kurulu’nda görev aldı.

Perşembe günü yapılan Sektörler Konseyi toplantısında ise TİM Yönetim Kurulu belirlendi. Bu toplantıda sektör temsilcilerinin tamamının desteğini alan Kocasert önce yönetim kurulu üyeliğine ardından da başkanvekilliği görevine getirildi. Kocasert bu görevle TİM’de ikinci adam oldu.

SORUMLULUĞUM ÇOK BÜYÜK
TİM’in çiçeği burnunda başkanvekili ilk değerlendirmesini de Denizli medyasına yaptı. Kocasert, ihracat ailesi olarak hep birlikte önemli projelerin altına imza atacaklarını kaydetti. Sorumluluğunun daha da arttığına işaret eden Kocasert, “Bu emanet Süleyman Kocasert’e değil Denizli’ye verilmiştir. Bir Anadolu kenti olan Denizli’nin TİM Yönetim Kurulundan temsil ediliyor olması elbette ki gurur verici. Emanetin hakkını vermek için, Denizlili ihracatçılar olarak  her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olacağımızdan eminim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı