REKLAMI GEÇ

Hobby Evteks’e transformers ile çıkarma yaptı

Hobby Evteks’e transformers ile çıkarma yaptı

Denizli’nin önemli ev tekstil markalarından Ozan Tekstil’in Hobby’si, Evteks 2014’e Transformers ürünleriyle çıkarma yaptı.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2014 Cuma, 17:37

Ozan Tekstil’in ünlü markası Hobby bu yıl yine Evteks fuarında en çok konuşulan stantlardan birini oluşturdu.ic-1
180 metrekarelik dev stantta dikkat çeken ise çocukların yeni gözdesi, animasyon kahramanı Transformers. Transformers’ın lisanslı ürünlerini üretmeye başlayan Hobby, dev stantta Evteks 2014’ü konsepti olarak bu kahramanlara yer verdi.

TRANSFORMERS FARKI
Bir süre önce piyasaya sürülen Transformers lisanslı Hobby ürünleri, Türkiye’nin dört bir yanında rağbet görüyor. Evteks 2014’e kelimenin tam anlamıyla Transformers karakterleriyle çıkarma yapan Hobby, bu kzonseptiyle fuarın en renkli stantlarından biri oldu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki Hobby Mağazalarıyla perakende sektöründe Denizli’nin bayrağını zirveye taşıyan Ozan Tekstil’in Hobby markasına ilgi yoğun. Fuarın açıldığı andan itibaren müşteri akınına uğrayan Hobby standı, Ozan Tekstil’in fuarda hazır bulunan kurmaylarının da yüzünü güldürdü.

LİSANSLI ÜRÜNLERDE YOK YOK
Hobby, geçtiğimiz yıl Evteks Fuarı’na dünya futbol devi Barcelona’nın lisanslı ürünleriyle damgasını vurmuştu. Barcelona’nın yanı sıra Ben 10, Caillou, Chuck, LPS, Max, Pupy, Redakai ve Vipo gibi bir çok lisanslı ürünlere sahip Hobby, nevresim takımları, uyku setleri ve kapitone takımlarla hem futbolseverleri hem de çocukları kalbinden vuruyor. Hobby’inin lisanslı ürünlerini www.hobbyhomecollection.com isimli internet sitesinde görebilirsiniz.

en-alta

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı