REKLAMI GEÇ

Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde 3 Denizlili var

Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde 3 Denizlili var

Ekonomi dünyasının etkili yayın organlarından olan Ekonomist, 8. kez düzenlenen “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. İş dünyasının amiralleri olan 50 iş insanı arasında Denizli’den 3 isim yer aldı. Listeye DSO Başkanı Müjdat Keçeci 6. sıradan girerken, Ergun Abalıoğlu 32, Ceyhan Saldanlı 46. sırada yer almayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2020 Pazar, 12:41

Ekonomist Dergisi’nin Türkiye’nin ekonomi dünyasının enlerine yönelik yaptığı araştırmalardan biri olan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” listesi yayınlandı.

Ankara, İstanbul ve İzmir dışındaki illerin de dahil edildiği araştırmadan Denizli adına önemli sonuçlar çıktı.

KEÇECİ LİSTEYE 6. SIRADAN GİRDİ
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun listenin zirvesini 8. kez aldığı araştırmada, Denizli Sanayi Odası Başkanı, Er-Bakır Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci 6. sırada yer almayı başardı. Müjdat Keçeci, 2019 yılında da listenin 6. sırasında yer almıştı. Keçeci, en etkin iş insanları listesinde konumunu korumayı başardı.

ERGUN ABALIOĞLU 32. SIRADA
En etkin iş insanları listesindeki ikinci isim ise Abalıoğlu Şirketler Grubu’nun tarımsal üretim bölümünün başındaki isim olan Ergun Abalıoğlu. En etkin isimler listesinin 32. sırasında yer alan Ergun Abalıoğlu, geçtiğimiz yıl 33. sırada bulunuyordu. Ergun Abalıoğlu, başarısını bir basamak daha geliştirmeyi başardı.

CEYHAN SALDANLI 46. SIRADA
Enler listesinin 46. sırasında ise Denizli’nin enerji devi Aydem Enerji Grubu’nun başındaki isim olan Ceyhan Saldanlı yer alıyor. Sektördeki etkinliğini her geçen gün artıran Ceyhan Saldanlı, Ekonomist’in 2019 araştırmasında 38. sırada yer alıyordu. Saldanlı, listede gerilese de ilk 50 içinde kalmayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı