REKLAMI GEÇ

AYDEM 2015 HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ

AYDEM 2015 HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. satış ekibi Denizli’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Tüm enerji satış ekibinin katıldığı toplantıda, Aydem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, çalışanlara şirket hakkında bilgilendirmelerde bulunarak yeni yıl beklentilerini paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 12:57

Aydem’in enerjisini çalışanlarından aldığını vurgulayan Saldanlı, “Siz değerli çalışanlarımız sayesinde Aydem Türkiye’nin en başarılı enerji şirketidir. Sizlerin iyi yetişmesi bizim amacımız, sizlere yatırım yapıyoruz, sizin değeriniz arttıkça şirketin toplam değeri artıyor” dedi.

denizli-aydem-yemek-ic

Enerji satış çalışanlarını bir araya getiren toplantının, hem iç bilgilendirmeyi sağlama hem de birebir iletişim açısından çok önem taşıdığını ifade eden Saldanlı, “Müşterilerimize; yetkin, eğitimli ve çözüm odaklı insan kaynağımızla kaliteli ve katma değerli hizmetler sunmak adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz hizmette, müşteri memnuniyeti daima önceliğimiz olacak. Bu prensip doğrultusunda çalıştığımız zaman Aydem müşterisi enerjisini bizden almaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı