REKLAMI GEÇ

BCK OTOMOTİV SARAYKÖY’DE

BCK OTOMOTİV SARAYKÖY’DE

KOÇ Grubu’nda yer alan Türk Traktör Case IH Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 23.bayisini açtı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2011 Pazartesi, 15:07

BCK Otomotiv’in sahibi Ali Bıçak, traktör pazarının lideri olan Türk Traktör tarafından üretilen dünya devi Case IH’nin Denizli bayiliğini aldı. Sarayköy ilçesinin girişinde hizmete giren bayinin açılışını Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta ile birlikte BCK Otomotiv’in sahipleri Bıçak kardeşler yaptı. Açılışta ayrıca, tüm Sarayköylülere yemek verildi. Açılışta 12 traktör de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

MARCO VOTTA: BU SENE PAY HEDEFİMİZ YÜZDE 50
Türk Traktör Genel müdürü Marco Votta, açılış konuşmasında, Case IH olarak çiftçinin ihtiyaçlarına yönelik en kaliteli ve en dayanıklı ürünü sunduklarını vurguladı. Votta, “2007 yılından itibaren günden güne Pazar payını artırdığımız Case IH modellerimizin başarısının ardında, yalnızca güçlü ürünlerimiz değil, aynı zamanda yaygın bayi ağımızla kurduğumuz yakın ve sağlam ilişkiler yatıyor” dedi.

“230 MİLYON DOLAR İHRACATIMIZ VAR”
Türk Traktörün sektörde önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Votta, “Şu an 70’den fazla ülkeye traktör veriyoruz. Pazar payımızı ülke içinde yüzde 50, bunu daha da artırmak istiyoruz. Pazar payımızı bu sene de aynı düzeyden indirmemeyi hedefliyoruz. Yıllık ihracatımız 9 bin adet traktör. Geçen yıl 230 milyon dolar ihracatımız vardı. Otomotiv sektöründe 6.sıradayız ancak biz sadece traktör satıyoruz, pazarlıyoruz. Başka çeşit otomobilimiz yok. Türkiye tarım için çok önemli bir ülke. Daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

MÜŞTERİLERİ DE GEZDİ
Denizli gezisinde müşteri ziyaretinde de bulunan Marco Votta, birinci ağızdan tüketici beklentilerini dinleme fırsatı da buldu. Denizli bayisi Ali Bıçak’ın sahibi olduğu BCK Otomotiv Case IH bayisinde sunulacak ürünler arasında JXU, Maxxum ve Puma modelleri de öne çıkıyor. Case IH, Türkiye’nin dört bir yanında 23 adet bayisi ve 45 servis noktasıyla çiftçiyle buluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı