REKLAMI GEÇ

CSA 3. KEZ ‘VAY BE’ DEDİRTTİ

CSA 3. KEZ ‘VAY BE’ DEDİRTTİ

Cafer Sadık Abalıoğlu Holding’de, yaratıcı projeler her yıl ödüllendiriyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Vay Be Proje Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2011 Cuma, 13:43

Cafer Sadık Abalıoğlu Holding’in, yenilikçi ve yaratıcı projeleri ödüllendirmek, yenileşim kültürüne destek vermek amacıyla, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Vay Be Proje Yarışması’nda, ödüller sahiplerini buldu.

Gelenekselleşen Vay Be Proje Yarışması’nın ödül töreni, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kokteyl ile başlayan organizasyona, Cafer Sadık Abalıoğlu Holding’in Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri olmak üzere, iştirak kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanları katıldı.

CSA Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Abalıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan tören, daha yaşanabilir bir dünya ve sürdürülebilir işyerleri için faaliyet gösteren enerji komitesinin faaliyetlerinden bahsetmek üzere Mehmet Dilbaz’ın kürsüde yerini almasıyla devam etti. Son konuşma, bağımsız değerlendirici olarak bu yıl komiteye katılan Fatin Yücel tarafından yapıldı.

Vay Be Proje Yarışması 3. yılında, yenileşime gitti ve öncelikle logosunu yeniledi, değerlendirme komitesinde bazı değişiklikler yaptı. Değerlendirme kriterlerini de tekrar gözden geçiren komiteye bağımsız değerlendirici olarak katılan Fatin Yücel ile birlikte her şirketi, iki üye temsil etmeye başladı.

Cafer Sadık Abalıoğlu Holding tarafından düzenlenen yarışmaya, iştirak şirketlerinden 13 proje katıldı. Vay Be Proje Yarışması’na katılan projeleri; DENTAŞ Ambalaj İş Geliştirme Müdürü Barış Demir,
DENTAŞ Ambalaj Oluklu Fabrikaları Grup Müdürü Evren Selek, ER-BAKIR İnsan Kaynakları Uzmanı Bilgehan Deniz Öztürk, ER-BAKIR Tel Çekme Şefi Selim Öznalbant, FİLİDEA Tekstil Mali İşler Müdürü Cenk Berke, FİLİDEA Tekstil Kalite ve Ar-Ge Müdürü Ömer Tanınmış, DENTAŞ Kağıt Teknik Müdürü Mehmet Dilbaz, DENTAŞ Kağıt Mühendislik Ve Ar-Ge Müdürü Özdemir Aydın, Bağımsız Değerlendirici Fatin Yücel, CSA Holding Mali İşler Direktörü Cafer Sadık Abalıoğlu, CSA Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Abalıoğlu’ndan oluşan değerlendirme komitesi değerlendirdi.

Vay Be Proje Yarışması’na katılan tüm çalışmaların ekip üyelerine, Doçev sertifikaları ve plaketleri, Cafer Sadık Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu, Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler tarafından takdim edildi.

Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Vay Be Proje Yarışması’nda, Filidea Tekstil birinci oldu. Projenin ekip üyeleri Arif Koyun, Mahmut Menteş, Akın Öztürk, Bilal Başa ve Ali Dinger’e toplam 50 bin TL’lik ödül verildi.

Yarışmada ikinci olan Er-Bakır’ın projesinin ekip üyeleri Recep Seçkin, Kutlay Erkan, Mahmut Akpınar ve Mustafa Seven’e toplamda 15 bin TL’lik ödül verildi.

Yarışmada, Dentaş Ambalaj üçüncü oldu. Recep Çakır, Aykut Ünnü, Yıldırım Kayhan, Hasan Cüce, Yunus Yalçın, Bünyamin Tahta, Muzaffer Olgun, Tahsin Yorulmaz, Ali Turan ve Ahmet Aslan’dan oluşan proje ekibine, 5 bin TL’lik ödül verildi.

Yarışmada, Dentaş Ambalaj, bir başka projesi ile jüri özel ödülünü almaya hak kazandı. Proje ekibi: Canan Süer, Canan Dorum ve Erkan Gök’ten oluşuyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı