REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de patronlar sandığa gidiyor

Denizli OSB’de patronlar sandığa gidiyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin seçimli olağan genel kurulu yarın gerçekleştirilecek. Genel kurulda başkanlık için Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ile 20 yıldır bu görevi sürdüren Abdülkadir Uslu yarışacak.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2014 Çarşamba, 16:48

Genel kurulla ilgili tüm hazırlıklar tamamlanırken, toplantının saat 14.00’te Denizli Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği bildirildi. 170 dolayında üyesi olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin bu genel kuruluna iki listeli yarış nedeniyle katılımın yoğun olması bekleniyor.

“Değişim” talebini gerçekleştirmek üzere yola çıkan DSO Meclis Başkanı ve Tosunoğlu Tekstil’in sahibi Mehmet Tosunoğlu’nun listesinde Aslı Tekstil’den Selim Kasapoğlu, Erteks’ten Cemal Ertuğrul, Nesa Tekstil’den Ali Fuat Özel ve Çalışkan Isı Cihazları’ndan Ahmet Çalışkan yer alıyor.

20 yılın ardından bir kez daha yetki isteyen Abdülkadir Uslu’nun listesinde Deniz Tekstil’den Derya Baltalı, Ekpen Tekstil’den Ali Yavuzçehre,Doksan Tekstil’den Kemal Özdemir ve Fatih Ferforje’den Necip Filiz bulunuyor.

YASA GİZLİ OYLAMAYA İMKAN VERİYOR

Öte yandan, seçimlerin açık oylamayla mı veya gizli oylamayla mı yapılacağı konusuna açıklık getiren DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, “Bugüne kadar tek listeli genel kurullar nedeniyle seçimler el kaldırma yöntemiyle olmuş. Oysa OSB Kanunu’nun 30. maddesi seçimin gizli oy, açık tasnif şeklinde yapılmasını mümkün kılıyor. Bu konuda baskı altında tutulmak istenen üyelerimiz rahat olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı