REKLAMI GEÇ

MERCEDES, ÖNCE SATIYOR SONRA EĞİTİYOR

MERCEDES, ÖNCE SATIYOR SONRA EĞİTİYOR

Mercedes Benz’in Denizli Bayisi olan Hastalya Otomotiv, Axor, Atego ve Actros kasa araç sahiplerine ve kamyon sürücülerine Denizli Grand Otelde Güvenlik ve Ekonomik Sürüş Eğitimleri verdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2011 Cumartesi, 18:06

Mercedes Benz her yıl düzenlediği Güvenlik ve Ekonomik Sürüş eğitimini Denizli Grand Otel’de düzenlediği seminerle kamyon sürücülerini hem yakıt anlamında hem de güvenli sürüş anlamında bilgilendirdi.
Mercedes Benz Güvenli Sürüş Sorumlusu Sami Aydın tarafından verilen eğitime Denizli’nin önde gelen firma temsilcileri ve çok sayıda kamyon sürücüsü katıldı. Yapılan eğitimlerden çok fazla verim elde ettiklerini belirten Hastalya Otomotiv Denizli Şubesi Kamyon ve Çekici Satış Müdürü Mehmet Korkmaz, “Nakliye sektöründe son yıllardaki navlun ücretlerinin gerilemesi ile kazançlar en asgari seviyelere düşmüştür. Bunun aksine akaryakıt, tamir bakım gibi giderlerinin her geçen gün artması nedeniyle müşterilerimize Güvenlik ve Ekonomik Sürüş eğitimi vererek giderlerin minimum seviyeye indirmeye çalışıyoruz” dedi.
2001 yılından itibaren düzenli olarak yapılan bu eğitimler ile Mercedes Benz şimdiye kadar yaklaşık bin 500 firmaya ve 18 binden fazla ağır vasıta araç sürücüsüne eğitim verildi. Bu eğitimlerden sonra Türkiye’de bir yılda ortalama 8 ila 10 Milyon litrelik yakıt tasarrufu sağladıklarını belirten Korkmaz, “Tüm yapılan eğitimlerden olumlu tepkiler alıyoruz. Biz müşterilerimize ve Türkiye ekonomisine yaptığımız kazançlar kendimizi daha da sorumlu hissediyoruz. Hastalya Denizli olarak her yıl en az bir defa tüm filo müşterilerimiz ile bir araya gelip bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı