REKLAMI GEÇ

NORTH POİNT OTELLER ZİNCİRİ DENİZLİ’DE

NORTH POİNT OTELLER ZİNCİRİ DENİZLİ’DE

Samsun’da “Business Class” otelciliğin önderliğini yapan North Point Oteller zinciri halkasını genişleterek Denizli’de de kapılarını hizmete açtı.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2011 Perşembe, 15:04

Samsun iştiraklerinden olan Eldemirler Turizm Samsun’da elde ettiği başarılı işletme anlayışınıyayma arzusu ile Denizli’de de Hotel North Point’i kurdu. Farklı mimarisi, misafirlerine sunduğu bireysel hizmet ve ev sıcaklığı ortamında konaklama ve ağırlama hizmetlerinin uluslararası düzeyde temsilcisi olan North Point Hotel, yatırımlarına Denizli’den sonra; Türkiye’nin turistik ve kültürel anlamda değeri olan, aynı zamanda iş adamlarının aileleri ile birlikte gönül rahatlığı ile konaklayabilecekleri “Business Class” otelciliğin önderliğini yapmak için tüm yurtta halkalarının sayısını artırmayı hedefliyor. Hotel North Point Samsun’u da 2004 yılında işletmeye açan Eldemirler Turizm Ticaret Ltd. Şti. yetkilileriEge Bölgesi’nin Organize Sanayi ve ülke İhracatında büyük pay sahibi olan Denizli’ye de bir otel kurmak istedi. 2008 yılında bölgeye gelip fizibilite çalışmasını tamamlayan şirket yetkilileri, yatırım kararını aldıktan sonra, 2011 yılında Denizli iştirakleri olan Hotel North Point Denizli’yide misafirlerinin hizmetine açtı.

NEDEN DENİZLİ?
Hotel North Point Denizli Genel Müdürü Feridun Tabur, Denizli’ye gelişlerinin tamamen bilinçli bir fizibilite çalışmasının neticesi olduğunu belirtti. Tanbur“Ege Bölgesinin Sanayi Şehri olan Denizli deböyle bir otelin hizmete açılmasını arzu ettik. Şirket yetkililerimiz ile bölgeye gelerek; şehir merkezinde; Antalya–Muğla (ana arter) yolu üzerine tesisi kurma kararı aldık. Otelimiz -Business Class-konsepti doğrultusunda tasarlandı ve hizmete Ocak 2011 de açıldı” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ
Hotel North Point Denizli Genel Müdürü Feridun Tabur, otelleriyle ilgili bilgi verirken, “Misafirlerin güne keyifle başlayacakları özel “Açık Büfe” kahvaltı salonumuz, dünya mutfaklarının leziz yemeklerini tadabilecekleri, Ana Restoran’ımızda, güler yüzlü ve kaliteli hizmeti; misafirlerimize sunmaya davet ediyoruz. North Point Hotel Denizli, konuklarının sağlığını ve güvenliğini en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. 24 saat güvenlik ekibi, kapalı devre kamera sistemleri, yangın alarm sistemi, tüm odalarda duman detektörü ve acil durum gözleme odası, acil yangın çıkış kapıları ve yönlendirmeler, bu güvenlik sistemimizin en önde gelen donanımlarıdır” dedi.

TÜM HİZMETLER MEVCUT
Müşterilerine en iyi hizmeti sunduklarını da sözlerine ekleyen Tabur, “Sauna, Türk Hamamı, Masaj Üniteleri, tüm odalar ve otelin ortak genel alanlarında yüksek hızda kablosuz internet bağlantısı, Business Center, tüm odalarda yastık mönüsü, havlu terlik, büyüteçli makyaj aynası, suit odalarda bornoz, tıraş ve diş seti, tüm odalarda çay ve kahve hazırlamaimkanı ‘Kettle’ donanımlı ve Dijital emanet çelik kasa ile odalarımızda her şeyi düşünmeye çalıştık. Ayrıca otelimizde kuaför, çamaşır yıkama, ütüleme ve kuru temizleme, toplantı hizmetleri, Executive hizmet paketleri, 24 saat oda servisi, Digitürk ve uydu yayınlar kanalı ile en son vizyona giren filmler, valeparking hizmeti de veriyoruz” diye konuştu.

AMAÇ ŞEHRİN OTELİ OLABİLMEK!
Hotel North Point Denizli’nin, arsa alımından inşasına, işletmeye açıldığı ana kadar,çok büyük emeği geçenEldemirler Turizm Ticaret Ltd. Şti. Müdürü Murat Toktaş iseDenizli North Point Hotel ile ilgili çalışmalarını çok büyük bir zevkle ve heyecanla üstlendiğini ifade etti. Denizli ve ülke ekonomisine beklentisinin de ötesinde mükemmel bir turistik tesis kazandırmanın gururunu yaşadığınıbelirten Toktaş, “Hotel North Point Denizlimisafirlerimizin ihtiyaç duyduğu, rahatlatan konfor ve gerçek huzur arayanlar açısından -şehrin otelini- yaratmak hedefiyle tasarlandı” dedi.
Toktaş ayrıca “Günümüz teknolojisine uygun tüm donanıma sahip; toplam 95 odamız (69 standart, 24 executive köşe oda, 1 bedensel engelli oda ile 1 Başkanlık dairesi), lüks ve konforlu bir konaklama için en ince ayrıntısına kadar düşünüldü, yüksek teknolojik ekipman ve donanıma sahip genel sosyal alanlar, toplantı salonlarımız, güler yüzlü ve profesyonel kadromuzla hedefimiz; geleneksel Türk Misafirperverliğini ilke edinerek, her bir misafirimizin konforu ve memnuniyeti için, kişiye özel yaklaşımlar sunabilmemiz, öncelikli hedefimiz.Amacımız ise Denizli’ye gerek iş, gerekse tatil amaçlı gelen tüm ziyaretçilerin tercih edecekleri en iyi otel olmak” dedi.

ÇOK ÖZEL ODALAR
Eldemirler Turizm Ticaret Ltd. Şirketi Müdürü Murat Toktaş, North Point Hotel Denizli’nin estetik, rahatlık ve konforla tamamlanarak misafirlerinin hizmetine sunulduğunu söylerken, “Odaların her köşesinde hissedilen sıcak bir ev ortamı ile ve farklı seçeneklerle misafirlerin beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz. Sigara içmeyenler için hazırlanan özel odalarda ise çevreci bir anlayışla konfor zarafete dönüştürülmüş durumda. Modern, kaliteli ve her zevke hitap edecek şekilde döşenmiş odalar; hem iş hem tatil amaçlı konaklayan misafirlere; güler yüzlü ve profesyonel kadrosuyla en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz” dedi.

‘NORT POİNT’TEN KARELER

TOPLANTI VE SEMİNERLER İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN
Düğün, toplantı, seminer ve tüm organizasyonlara da talip olduklarını aktaran Murat Toktaş “Farklı beklentilere çözümler sunan ve üstün teknolojik altyapıya sahip tam donanımlı; 70 metrekareden, 400 metrekareye kadar 6 adet toplantı salonumuz, açık havuz başı mekanımız ve zengin menülerimizle, hizmetinizdeyiz” dedi. Toktaş, 600 kişilik havuz başı düğünü yapabileceklerini de kaydeden Toktaş, farklı seçeneklere hitap edecek,450 – 400- 200 ve 100 kişiye aynı anda hizmet verebilecekleri salonları olduğunu da sözlerine ekledi. Murat Toktaş ayrıca “Klimalı salonlarımızda Video Konferans Sistemi, White board, Sinevizyon, Barkovizyon gibi hizmetlerimizde veriliyor” diye konuştu.

AKDENİZ VE EGE MUTFAĞI RESTORANLARDA
A la carte ve Ana Restoran’larının 150 kişi kapasiteli olduğunu da anlatan, Eldemirler Turizm Ticaret Ltd. Şirketi Müdürü Murat Toktaş, “Misafirlerimizin güne keyifle başlayacakları özel “Açık Büfe” kahvaltı salonumuz, dünya mutfaklarının leziz yemeklerini tadabilecekleri, Ana Restoran’ımızda, güler yüzlü ve kaliteli hizmet, sabah açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam a la carte yemek servisleri, North Point Hotel konuklarına, Akdeniz ve Ege Mutfağı’nın lezzetlerinin buluştuğu restoran’ımızda, sunulmaktadır. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü oda servisi, Otel Konuklarına 24 saat hizmet vermektedir. Ayrıca Havuz Başı, zengin yiyecek ve içecek menüsü ile her şeyin en iyisini isteyen konuklarımız için hizmete hazır” dedi.

ÜNLÜLERDE HOTEL NORTH POİNT’İ TERCİH EDİYOR
Şimdiye kadar otellerinde birçok ünlüyü de ağırladıklarını da aktaran Murat Toktaş, “Talk ShowUstası Beyazıt Öztürk, tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün, Volkan Severcan, Zuhal Olcay, ses sanatçılarından Murat Kekilli, Kutsi, Kıraç, Kenan Doğulu, Deniz Seki, Gülay, Göksel, Baha, Bülent Ortaçgil, İzel, Keremcem, Kubat, Leman Sam, Zülfü Livaneli, Murat Başaran, Tekin Akmansoy, Volkan Konak, Bengü, Cem Davran, Levent Üzümcü, Erkan Can, Hakan Alltungelen ünlüler arasında. Spor Yazarı ve Yorumcusu Ömer Üründül, ayrıca çok sayıda siyasi lider otellerimizde konaklamışlardır” dedi.

HER YERE YAKIN
Konumu itibariyle Denizli’deki tarihi yerlere kolayca ulaşabileceğiniz, North Point Hotel Denizli, aynı zamanda, Pamukkale doğal parkı ve ünlü Pamukkale Termal, Hierapolis, Karahayıt, Sarayköy, Buharkent Termal kaynakları ve havuzları, özel el tekstili ve nakışları ile ünlü Buldan ilçesi, Laodikeia Antik kenti, Selçuklu döneminden kalma Akhan Kervansaray ve daha nice tarihi mekanları gezmek isteyen tarih meraklıları için; mükemmel bir destinasyon” diye konuşan Şirket Müdürü Murat Toktaş “North Point Hotel Denizli, usta şeflerimizin taze ve yöreye özgü nadide bahçe yeşilliklerinin kullanıldığı, bol sebzeli öğle ve akşam yemekleri ile et, balık ve beyaz etli ızgara çeşitlerinin “Gurme” tadında prezante edildiği yemekleri, yılların tecrübesinden yararlanarak hazırladıkları, benzersiz Ege, Akdeniz ve Dünya Mutfağının en lezzetli örnekleri ile, daha da unutulmaz” diye konuştu. Antalya – Muğla yolunun ana arter – güzergahı üzerinde, Fatih Köprülü Kavşağı’nın hemen yanında bulunan hotel, Pamukkale Travertenleri ne 20 km, Laodikeia Antik Kentine 8 km, Çardak Havalimanına 60 km uzaklıkta. Şehir merkezinde bulunan otel, tarihi “Pamukkale”, “Babadağ” ve “Recep Yazıcıoğlu Gölü” manzaralı. Ege Bölgesinin en büyük, Denizli’nin ise oksijen deposu olan İncilipınar Parkı’na yürüyüş mesafesinde olan North Point Hotel Denizli, Havalimanı Yolcu Transferi Havaş servis güzergahına da çok yakın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı