REKLAMI GEÇ

PETRONAS VE DİSTRİBÜTÖRÜ VAROLAN TİCARET SYNTİUM MOTOR YAĞINI TANITTI

PETRONAS VE DİSTRİBÜTÖRÜ VAROLAN TİCARET SYNTİUM MOTOR YAĞINI TANITTI

Dünyaca ünlü Petronas firmasınınpiyasaya sürdüğü Syntium motor yağı, Petronas ve Ege Bölge Distribütörü Varolan Ticaret yetkilileri tarafından Denizli’deki sanayi esnafına tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2011 Salı, 14:40

Petronas firması, piyasaya sürdüğü son ürününü Denizli’deki sanayi esnafıyla buluşturdu. Anemon Otel’deki Konferans Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında PetronasSyntium motor yağı tanıtıldı. Açılış öncesi sanayi esnafına Syntium motor yağı ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı. TanıtımtoplantısınaPetronas’ın Türkiye Satış Müdürü Burak Işıldak, Ege BölgeDistribütörü Denizlili firma Varolan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Varolan ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Petronas Firması’nın Türkiye Satış Müdürü Burak Işıldak, sinevizyon gösterisinin ardından yaptığı açıklamada, Malezya’daki Petronas markasının dünyada altıncı büyük petrol firması olduğuna dikkat çekerek, “Madeni yağlarda Türkiye’ye iki yıldan bu yana çok ciddi yatırımlar yaptık. Şu bir gerçekki kimse tarafından adı duyulmasada çok kaliteli ve garantili bir yağ.Petronas dediğimizde herkese yabancı bir isim geliyor.Yalnız hepimizin bildiği Tofaş-Fıat arabalarının dolum yağında kullanılan Selenıa isimli yağ. İşte seleniaambraparaflututelauranıa isimli yağların gerçek sahibi Petronas firması Malezya devlet yağıdır.Herkese tavsiye ediyorum” dedi.Petronas madeni yağlar, kurulduğu 1996 yılından beri otomotiv sektöründe BMW, Mercedes, Porsche, Wolkswagen ve FIAT gibi birçok ünlü markadan kalite ödülü almayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı